×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Blogginlägg

Jo, för hiGhrollers är nog sämst i ESWC-kvalet..

1
Såg precis seeden för det nordiska ESWC-kvalet. Det första jag tänkte för mig själv var "skandalseed", men samtidigt man kan ju inte förväntat sig att ESEA har någon koll på den svenska, nybyggda CS:GO-scenen. Det är väl simplare att gå på välkända smeknamn från föregående titlar.
Seedings
1. NiP
f0rest, GeT_RiGhT, friberg, Fifflaren & Xizt
2. Absolute Legends
emilio, rape, dalito, dennis & BARBARR
3. ROCCAT
stonde, aNGeldusT, MAKKEDOG, unef0is & kononen
4. WinFakt
allu, H^N, natu, God & reflex
5. teaM_x
pronax, pita, zneel, lidde & rdl
6. 3DMAX
xlo, socN, dupreeh, gravityy & TN1AP
7. Blight Gaming
Pimp, cajun, Nille, MSL & ruggah
8. CARAMBA
Twista, nsub, SHATTEb0p, ESej & cyrex
9. Paranoia.CSGO
Sakkee, itsmemario, xseveN, NOOKKIE & Xaxe
10. Afterlife Gaming
Azzyboy, janne, aNfeli, lkt & Rio
11. gosu
Cals, MobY, cENTRYZ, maxAki & jw
12. ImmuNe
Skylak, crell, suraNga, Rytter & tenzki
13. GIVE IT ALL
ultra, kjaer, centeks, mtJJ & akcl
14. Lions
niwen, barsiC, relIk, zape & windster
15. AfterShock Crushed
Pahis, Malibu, FireZky, demix & athONE
16. hiGhrollers
flwsterN, hoddi, tinka, roqqan & denwin
Så, vad är det som stör mig? Jo, att hiGhrollers, som efter en makalös insats vann hela Go For SteelSeries, blivit tilldelade sista seeden och får möta NiP redan i första omgången. Killarna placerade sig bättre än, och till och med slog ut, flera lag som står högre upp i seed-listan.

Om ESEA-admins går på sina magkänslor är alltså hiGhrollers sämst i hela kvalet. Sämst. Sämre än teaM_x som man slog i Go For SteelSeries-finalen, eller Absolute Legends, Gosu och Lions (ungefär samma lineup, lirade under namnet surast@cb) som kom ännu längre ner på slutplaceringslistan i den turneringen.

Det enda sättet för hiGhrollers att få "bevisa" sig nu är genom att slå Ninjas In Pyjamas, som mycket väl kan vara världens bästa lag för stunden. Det spelar alltså ingen roll om hiGhrollers skulle råka vara Nordens näst bästa lag, för de kommer att se ut att vara ett "seed 16-lag" om de, med just den seeden, får stryk i första omgången mot NiP.

Jag känner inte att jag kan klandra ESEA för att de inte har koll på varenda liten onlineturnering som spelats, och vad vet jag, jag kanske är mer okunnig själv. Jag känner bara att hiGhrollers har åkt på en fruktansvärd nitlott i kvalet, som de för övrigt betalat pengar för att få spela i och med ESEA:s Premium-krav.

Nåväl, då det bara finns en ESWC-plats i kvalet måste vinnaren vara bäst av alla ändå, så det spelar ju ingen större roll. Ville bara vädra min hjärna lite! :-)

29 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 29 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..