×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Blogginlägg

Jag diggar Kovanen och Andersson

1
Jag satt och skrev en bildextra, som egentligen hade mer text än bild, och funderade framåt slutet om jag inte skulle ranka dem. "Här är tidernas mest framgångsrika CS-bröder". Lättare sagt än gjort dock.

Vem som helst som ser listan kan lätt klicka på bröderna Wallenberg eller Mohamed av patriotiska eller nostalgiska skäl. Man kan ju inte säga att dessa bröder inte förtjänar en förstaplats på en sådan lista, men inte heller att de direkt förtjänar den.

För mig är det glasklart vilka bröder som skall högst upp på listan, och det är Tomi och Niko Kovanen. Under smeknamnen lurppis och naSu har de bannemig varit lojala mot varandra och kämpat i vått och torrt under sina karriärer, med en relativ framgång dessutom. Om man bortser från lurppis besök till USA har de liksom spelat ihop nästan hela sin uppväxt.

Ingen av de svenska bröderna i listan spelade speciellt mycket ihop, i alla fall inte om man jämför med alla "utländska" bröder. Ett syskonpar jag verkligen diggar är dock bröderna Andersson.

Jag finner bröderna Anderssons historia inspirerande. Även om JAEGARN kanske aldrig blev den där världseliten och Xenoq kanske aldrig får regissera en Bourne-film lyckades de knyta ihop sina intressen och skapa ett projekt som enbart gynnade de båda. Det kanske var mer tur än skicklighet att den kreativa lösningen åstadkom, men den är enligt mig helt underbar.

Så, om jag skulle ranka alla bröder som en CS-fantast hade jag lagt lurppis och naSu högst upp på listan. Om jag skulle vara en förälder hade jag nog varit stoltast över bröderna Anderssons samarbete. :-)

6 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 6 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..