×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Blogginlägg

Besökte DreamHack EIZO Open

1
Dagen innan startskottet drog jag och Pontus (p0ntus, för er som inte förstod det) till Annexet för att spana in uppbyggnaden av DreamHack EIZO Open!

Det kommer minst sagt bli sjukt fett. Bara följande bild där tre av DreamHack-arbetarna står framför den tolv meter breda big-screenen där intressanta matcher kommer att sändas under söndagen.

Foto: DreamHack

Ja, ni läste rätt - söndagen. Vi fick reda på att det stora området som är dedikerat helt åt scenmatcher, bigscreen och läktare inte kommer att vara helt öppet förrän på söndag. Då blir det dock en sjuhelvetes jävla show! De testade att dra igång lite dunkadunk-musik och ja, ljudsystemet var det absolut inget fel på!

Här är en bild som DreamHacks ponderosa knäppte, utan någon speciell förvarning, på Pontus och mig. Notera att jag egentligen bara tar av mig luvan, men det ser ut som att jag försöker posa!


Foto: DreamHack

Håll ögonen öppna här på Fragbite för en kort, lite annorlunda (i alla fall för oss), video från dagen innan DreamHack EIZO Open!

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..