×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Blogginlägg

Nya CS:GO-uppdateringen

1
Det var ett tag sedan jag skrev ett blogginlägg, jag ber om ursäkt. Nu är det så att ny uppdatering av CS:GO-betan och jag tänkte skriva lite vad jag känner.

Först och främst är det, som jag nämnt tidigare, en stört stor skillnad på spelet idag och hur spelet kändes i oktober i fjol. Movementen är mycket skönare idag och rekylen likaså.

Efter att ha testat den senaste uppdateringen blev jag positivt överraskad. Det känns helt plötsligt som att man har mycket mer rekylkontroll efter att de la till punch-effekten (att skärmen hoppar till lite) när man skjuter. Detta kan dock ha att göra med ett launch options-kommando jag fick av pronax också.
+weapon_recoil_model 0
Detta kommando skall göra att rekylen beter sig mer "normalt". Nu vet jag som sagt inte om det är punch-effekten eller kommandot, men någonting gör susen i alla fall! Det kan vara så att weapon_recoil_model-kommandot ger en punch-effekt, som nu är tillagd i senaste uppdateringen. Det hela är väldigt förvirrande för mig!

I nya betan utlovades även möjligheten att köpa dubbla flashar, något som jag inte har märkt av något. När jag är inne på en public kan jag fortfarande bara köpa en flash, men det kanske har med game modet att göra (competitive/casual osv). Får spana in det!

Även den nya server browsern verkar trasig då den bara står och refreshar för mig. Nu är det säkert jag som har gjort något fel bara, men men!

I alla fall: Rekylen, speciellt duttandet, har blivit extremt mycket bättre för mig. Frågan är om det är launch options-kommandot eller punch-effekten. Utvecklingen går i rätt riktning i vilket fall!

7 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 7 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..