×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Blogginlägg

SM i Malmö & CPH Games

1
I helgen är det dags för E-Sport SM:s turnéstopp i Malmö. På plats kommer bland andra IEM-bronsmedaljörerna Lions att vara.

Några större problem bör de väl inte ha att vinna kvalet, och inte helt omöjligt är väl att mixlaget som kommer att representera Keita Gaming (BARBARR, seazon, dalito, pawnile och spozy, kvalade under namnet Cocillana) kommer att stå för motståndet i kvalfinalen.

Mer intressant är väl dock Copenhagen Games. Med en deltagarlista fylld av lag som SK, fnatic, Lions, Na`Vi, ESC Gaming, WinFakt, mouz, Anexis och många många fler kommer detta att bli en extremt rolig turnering att följa.

Jag är lite intresserad av svensklaget BOOM som åker dit. Vi har sett dessa killar, som i grunden är "hGh"-spelare (hatersg0nnahate) beblandade med gamla "nya icsu"-spelare, prestera hyggligt och det är alltid roligt med uppstickare!

Lite tråkigt är att ryska Moscow Five inte kommer att delta med sin nya spelare, h4cker, som tog platsen som xek tidigare hade. Träning i all ära, men om fnatic, som precis förlorat sin in game-ledare, ska till Danmark bör väl ändå Moscow Five kunna pallra sig dit!

Jag tror dock inte att jag är ensam när jag säger att just fnatic kommer bli absolut mest intressant att se. Vare sig det blir Xizt som in game-ledare eller inte ska det bli extremt intressant att se hur laget presterar utan veteranen cArn bakom spakarna! Vem sista spelaren blir får vi nog veta snart, vilket gör att det kommer bli ännu roligare att se dem spela!

Vet inte riktigt vad syftet med detta blogginlägg var, ville mest skriva något och även skriva av mig lite. Om vi skall skapa någon form av diskussion kan vi ju fråga:
  • Vilka går till 1.6-final på E-Sport SM i Malmö?
  • Hur kommer det att gå för BOOM på CPH Games?
    maxaki, skytten, emilio, relIk, dalito
  • Hur mycket kommer cArns frånvarande att synas hos fnatic?
Deltagarlistan för CPH Games hittar ni här!

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..