×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Blogginlägg

clanwiki – nyttigt nostalgiprojekt

1
För ett par veckor sedan snubblade jag över clanwiki.se som är, precis som det låter, en wiki främst för Counter-Strike.

Till en början såg man bara klaner, allt från supergamla lag till lite nyare sådana, men nu har man även börjat skriva om spelare och turneringar. Om denna wiki blir aktiv och fylld kan det bli galet intressant!

Om jag har förstått det rätt kan vem som helst gå in och hjälpa till med information, så hjälp till! Jag sitter just nu och försöker klura ut exakt hur man hjälper, men det kommer bli asballt att dra nostalgitrippar och skriva information om lag/spelare!

* Uppdatering: Fick precis reda på att clanwiki är låst för redigering om man inte är administratör. Om någon känner sig peppad på att hjälpa till med projektet kan man ansöka om att bli admin genom att maila scd.server[at]gmail.com!

25 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 25 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..