×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Blogginlägg

Man blir fan mörkrädd...

1
Nu har ni väl inte kunnat undvika nyheten om att Playnation påbörjat en massiv bann-fest tillsammans med EasyAntiCheat-gänget. Personerna som bannlyses verkar ha använt sig av ett betalfusk som blivit populärt under en senare tid.

Nu kan jag inte säga att jag direkt märkt av att någon fuskat på PN då jag uppenbarligen är mycket bättre än alla jag möter eftersom jag är bäst osv, men man blir för i helvete mörkrädd av att se listan. Att så många kan få tag på ett fusk ostraffat (fram till idag) skrämmer mig. Att folk betalar för att fuska i ett datorspel!

Hur går det ens till? Hur hittar man en säker fusk-källa? Hur vågar man fråga någon efter ett fusk utan att riskera att åka fast? Hur vågar man berätta för, och dela med sig till, en polare utan att riskera att förlora "vänskapen" och även sin "täckmantel"?

Snälla alla fuskare, förklara detta för mig... och när ni är klara får ni gärna hoppa ner i ett hål och stanna kvar där.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..