×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Blogginlägg

5.2 på IMDb

3
Så, Will Ferrell kommer att spela en esportstjärna i en kommande film. Tankar?

Min känsla om det här projektet har svajat under hela dagen. Mitt första antagande var att filmen kommer att förlöjliga esport, lite som att filmen Dodgeball gör spökboll till någonting större än det är, just för att det är komiskt att någonsin man lekte på gympan tas så pass seriöst. Jag är rädd för att filmen kommer få esport att verka "för löjligt för att vara seriöst", snarare än att karaktären och storyn är löjlig (på ett roligt sätt).

Sedan insåg jag att det inte spelar någon roll. Om Will Ferrell, som garanterar en del tittare, gör en film om att esport existerar är det ändå någon form av publicitet för esporten. All publicitet är bra publicitet, säger dem. I samband med denna tanke insåg jag också att jag ogillar folk som inte kan driva med sig själva, och att man kanske ska ta den här filmen med en nypa salt. Jag menar, det är ju ändå Will Ferrell och manuskribenterna från SpongeBob SquarePants 3. Det kommer inte bli någon episk Cameron-regi om hur den utstötta killen/tjejen besegrar världen och blir superstjärna, även om det hade varit intressant att se!

Så, filmen kanske inte blir skadlig för esporten, men jag tror definitivt att den kan bli svår att se för oss som faktiskt följer och har koll på hur esport fungerar. Jag kan verkligen föreställa mig hur kommunikation som "hold the perimeter" kommer ut på ett obekvämt sätt snarare än roligt. Hur som haver har jag nu landat i åsikten att jag inte har något "emot" att filmen görs, det ska till och med bli kul att se vad de hittar på, men jag tror att den landar på en svag 5.2 på IMDb.

Vad tror ni?

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..