×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Blogginlägg

En tur i SVT:s studio

3
Under gårdagen var jag nere vid scenen och snubblade in i Fredrik "JAEGARN" Andersson, som är på plats på DreamHack som kommentator för SVT. Vi stod och surrade ett tag med hans bror Markus "Xenoq" Andersson och Christian "vilden" Lidström, och efter ett tag drog jag skämtkommentaren "Hojta till om ni vill ha lite tittarsiffror så kommer jag in och lyfter sändningen".

I morse fick jag ett Facebook-meddelande från JAEGARN där han helt enkelt frågade om jag var sugen på att vara med en stund i sändningen, detta efter den andra semifinalen. Jag kom dit som bestämt och träffade programledaren Petter (supertrevlig) för att ta reda på lite vad vi skulle prata om.

rich i SVT.


Resultatet var att vi snackade lite om att Gambit besegrade Godsent och den kommande finalen mot Renegades. När JAEGARN och IpSa gick iväg för att käka tuggade jag och Petter vidare lite om Esportpodden, min bakgund (100% Fragbite) och esporten överlag. En riktigt trevlig pratstund helt enkelt!

Ni kan se den utklippta intervjun via den här länken.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..