×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Blogginlägg

NBK: Allt kommer klarna inom ett par dagar

1
Under gårdagen ryktades det om att VeryGames skulle ta in Adil "ScreaM" Benrlitom och göra sig av med Nathan "NBK" Schmitt, en förändring som kort därpå dementerades.

ESPlanet har varit i kontaktat med Schmitt, som givetvis påpekade att det bara var ett rykte. Intressant är dock att han säger att saker kommer att klarna inom ett par dagar.
"I can't say anything at the moment. That's rumors, things will get clearer in the next days ! :)"
Om ni frågar mig känns detta som en indikation på att någonting kommer att hända inom VeryGames, vad skulle annars behöva klarna inom ett par dagar? Det känns även lustigt att ScreaM skulle lämna Imaginary Gaming för ingenting, speciellt när shox från laget sade i ett uttalande att han skall gå med i VeryGames.

Som jag skrev i en tidigare nyhet så stod det inte heller någonting i VeryGames uttalande som tydde på att ScreaM inte kommer att gå med, bara att han inte rekryterats just i denna stund. Inte heller skrev de att den nuvarande femman kommer att stanna intakt – bara att NBK kommer att stanna i laget.

Intressant, intressant! Om det nu blir en förändring, vilken sorts förändring skulle ni helst se i VeryGames?

9 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 9 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..