×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Blogginlägg

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!

Counter-StrikeCSBlogginlägg

Hänger det ett skelett i din garderob, TACO?

4
Jag har sagt det förr, men gud vad jag älskar Twitter. Speciellt att det är så pass populärt hos både spelare och i esport-världen rent genrellt. Det är alltid lika intressant att läsa vad folk tänker och tycker. Igår kväll gick till exempel TACO från SK ut och var fly förbannad över Eleagues nya möss- och kepsförbud och anledningen är egentligen för mig lite oklar. Det han verkar ha velat få ut mest är åsikten om att Eleague, som han uttrycker det "har lyssnat till noobsen" och tagit beslutet efter detta, men min fråga är rent ut i detta fall;

VAD ÄR DET FÖR GREJ ATT REAGERA ÖVER?!

Så mycket frågor i huvudet och så mycket försök att vrida och vända på situationen, men jag kan inte finna hans kritik seriös. Vi bryter ner det:

1. Okej, du har någon knöl på örat eller något som skaver och måste ha något mjukt ivägen? Nej, jag tror inte fallet är så, då hade det framkommit tydligare. Var tydligare i sådana fall.

2. Du mår dåligt över ditt hår? Okej, jag köper denna, jag vet flera unga män som har panik med att tappa håret tidigt och vill "dölja" det så mycket det bara går med mössa eller liknande, jag förstår den skräcken och oron, men hur hade det sett ut om Zlatan helt plötsligt verkligen vill ha på sig sin Carharrt-mössa på plan? Eller Messi vägrar ta av sig sin Yankees-keps på plan? Är det inte match - sure, ha på dig vad du vill?

3. Du har helt enkelt ett skelett i din garderob. Du har hört casters. Du vet att andra har gjort det också, och du får panik över att den eran är över. Jag vet ärligt talat inte hur mycket man hör, men ärligt talat...

Zlatko går inte direkt med mössa på fotbollsplan? | <small>Obs, det är ett montage, lol</small>
Zlatko går inte direkt med mössa på fotbollsplan? | Obs, det är ett montage, lol


Det är inte "Lez Noobs" som har fått Eleague att ändra sig. Det är communityt i sin helhet OCH spelarna. Det började redan i oktober när ESL gick ut med sin åsikt om det och Sean "seang@res" Gares reagerade på att Henrique "HEN1" Teles öra hade synts under kepsen och mellan headsetet, och det var flera spelare som höll med.

Den dagen det finns ett ordentligt argument eller motivering till varför du skall ha på dig din mössa eller keps i dagens rådande turneringsamhälle, den dagen kan vi diskutera det igen. Tills dess har man två val. Acceptera turneringsarrangörens regler eller inte delta.

27 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 27 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..