×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Eleague

TACO rasar på Eleagues mössförbud: "Sucks Lez Noobs can influence that much"

0
Det var en minst sagt arg Epitácio "TACO" de Melo som lättade på trycket igår angående Eleagues mössförbud under kommande majorkval.
Det var minst sagt en provocerad TACO som loggade in på Twitter igår. Den 21-åriga brasilianska SK-spelaren reagerade starkt på Eleagues nya regel om huvudbonader och tyckte att det "suger att noobs kan ha så stor påverkan" på turneringsarrangören. Det hela kom i ett par tweets under onsdagskvällen:



Han passar även på att slänga in en sarkastisk kommentar om att Astralis, Immortals, Fnatic och de själva vunnit turneringar på grund av att han själv, lagkamraten Marcelo "coldzera" David, landsmannen Henrique "HEN1" Teles samt Nicolai "dev1ce" Reedtz och Freddy "KRiMZ" Johansson använt mössa eller keps och på så sätt hört kommentatorerna och fuskat.




Vad tycker ni? Är Tacos reaktion rimlig?



Håller ni med om TACOs kritik?

1045 personer har röstat

35 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 35 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..