×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Blogginlägg

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!

FragbiteFBBlogginlägg

Det där med att skylla ifrån sig på annat och andra när man gör misstag i spel

3
Vi har alla nog den där kompisen som alltid skall skylla på andra eller annat när personen gör fel... Men hur skall man orka fortsätta spela ihop?
Jag har verkligen blivit allt mer positiv person när jag spelar. Den enda gången jag blir frustrerad är när jag själv dör eller så kan det ibland slinka ur något argt om motståndaren, men egentligen är ju orsaken bara att jag själv gjorde fel och det inser man nästan alltid. Men i 9 av 10 fall försöker jag vara positiv. Jag försöker verkligen att se förändring, försöker sätta igång självförtroendet på en annan nivå och bara helt enkelt lära sig av misstagen. Det är ju så saker går framåt.

Däremot klarar jag verkligen inte av människor som ger upp för fort eller börjar skylla ifrån sig på andra och annat, VARJE GÅNG. Att skylla på annat kan vara okej i vissa fall, att timingen var riktigt oturlig eller att en lagkamrat råkade göra något lite fel, det händer liksom. Men det är när folk börjar skylla ifrån sig på ALLT annat och andra spelare, än att man själv gjorde misstag, som det blir riktigt löjligt och börjar gå mig på nerverna. Det värsta är när man försöker förklara vad som gick fel men tusen bortförklaringar utan mening kommer tillbaka som svar. Då ger man bara upp själv tillslut. Jag har tyvärr vänner som är sådana men som jag bara inte kan sluta spela med. Jag vill spela med dem då vi kan ha riktigt roligt när det väl går bra och vi synkar otroligt bra och är en bra duo eller trio som kan klättra bra tillsammans.Men ärligt, hur mycket skall man orka och när är det dags att sluta spela ihop?

Hur löser man sådana problem? Jag förstår verkligen inte hur en människa har mage att klandra annat och andra KONSTANT, gång på gång. Det är ett teambaserat spel och allt kan verkligen hända. Men när man först och främst inte kan inse sina egna misstag när det går dåligt och istället skyller på andra och inte kan ta kritik tillbaka, hur fasiken skall man orka spela tillsammans då i längden? Det hjälper inte att man får svaret; "jag vet att jag är sån..." - kom igen, ändra på din inställning bara? Jag har försökt med allt verkligen. Inte sitta i TS, muta folk, prata med berörd person i lugn och ro i efterhand och försöka att ta det med en nypa salt "för det är bara så han eller hon är", men bägaren rinner ju över tillslut. Kan ni människor som är så bara sluta upp att ALLTID skylla ifrån er när saker går fel och ni dör i spelet?

Det är en knivig sits det där som man suttit i för många gånger.
Hur skall man ställa sig till det?!

7 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 7 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..