×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Blogginlägg

Hej från Kiev!

3
Vi har landat i Kiev och är mer taggade än någonsin inför kommande StarLadder!
HEEEJ!

Nu har jag och Jakob (mer känd som Slajd här på sajten) landat i den Ukrainska huvudstaden Kiev och sitter just nu på hotellrummet och laddar våra mentala batterier för veckan. Vi har bara varit här i någon timme men resan har gått bra! Flyget gick smidigt och vi fick åka med StarSeries egna Shuttle-bus från flygplatsen vilket var skönt. Vi bor precis vid arenan vilket är superskönt då det bara är att gå typ 25 meter, så känns helt okej haha!

Är supertaggad för turneringen och för att leverera allt möjligt content på plats. Extra kul är att både G2 är här och NiP:s nyrekryt draken, vilket varit efterlängtat. Finns så mycket kul att fråga om! Tanken är också att vi skall försöka göra några vanliga videomontage, men vi får se lite vad det kommer att handla om. Skall även bli roligt att jobba med Jakob för att se vad han går för. Jag har blivit lite av en coverveteran på sistone så det är extra kul att lära upp och visa hur det går till.

Har ni några önskemål? Hit me!

Nu skall vi iväg och handla lite och kolla närområdet i det fina vädret, det är helt sjukt billigt här haha...
Kanske slänger in någon videoblogg under veckan också!

PUSS OCH KRAM!

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..