×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Blogginlägg

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!

Counter-StrikeCSBlogginlägg

Hej från Kiev!

3
Vi har landat i Kiev och är mer taggade än någonsin inför kommande StarLadder!
HEEEJ!

Nu har jag och Jakob (mer känd som Slajd här på sajten) landat i den Ukrainska huvudstaden Kiev och sitter just nu på hotellrummet och laddar våra mentala batterier för veckan. Vi har bara varit här i någon timme men resan har gått bra! Flyget gick smidigt och vi fick åka med StarSeries egna Shuttle-bus från flygplatsen vilket var skönt. Vi bor precis vid arenan vilket är superskönt då det bara är att gå typ 25 meter, så känns helt okej haha!

Är supertaggad för turneringen och för att leverera allt möjligt content på plats. Extra kul är att både G2 är här och NiP:s nyrekryt draken, vilket varit efterlängtat. Finns så mycket kul att fråga om! Tanken är också att vi skall försöka göra några vanliga videomontage, men vi får se lite vad det kommer att handla om. Skall även bli roligt att jobba med Jakob för att se vad han går för. Jag har blivit lite av en coverveteran på sistone så det är extra kul att lära upp och visa hur det går till.

Har ni några önskemål? Hit me!

Nu skall vi iväg och handla lite och kolla närområdet i det fina vädret, det är helt sjukt billigt här haha...
Kanske slänger in någon videoblogg under veckan också!

PUSS OCH KRAM!

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..