×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Blogginlägg

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!

Tournaments open for registration

Alla sektionerFBBlogginlägg

Vlogg: Unboxing av GGBOX #001

8
För ett par månader seda fick jag chansen att testa den första prototypen av GGBOX, en box som skickas ut en gång i månaden fyllt med snacks och tillbehör för gaming och esport-entusiaster. Nu har det som varit ett kickstarterprojekt blivit verklighet, och här är deras första riktiga box!
Hej alla fina!
Jag är tillbaka i videobloggform igen! Minns ni när jag öppnade kickstarterprojektet GGBOX's första box? Nu har deras idé blivit verklighet och jag fick chansen att testa att öppna en till, nämligen deras första "RIKTIGA" sådana! Är ni nyfikna på vad som finns där i och vad jag egentligen tycker om konceptet så kommer min lilla recension här nedanför. Tack till Viktor och Anton för chansen att få testa, och tack till Per som överlät uppdraget till mig, haha!


4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..