×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Brasilien

ESL skärper reglerna om huvudbonader — förbjuder TACO att ha mössa

4
Diskussionen huruvida spelare skall få ha på sig keps eller inte när spelarbås inte finns är hetare än någonsin och nu verkar ESL vara först ut att reagera.
ESL Pro League-finalerna är igång för fulla muggar i den brasilianska staden Sao Paolo. Ikväll är det dags för gruppspelet att avgöras för att sedan övergå till slutspel. Ett av de deltagande lagen är hemmalaget SK Gaming där bland annat Epitacio "TACO" de Melo spelar. I en tweet under fredagen berättar han nu att han blivit tillsagd av turneringsarrangören ESL att han inte får ha på sig sin mössa under gruppspelet.



Att just ha mössa eller keps är allt vanligare bland spelare där proffs så som Spencer "Hiko" Martin, Oleksandr "s1mple" Kostyliev och Wiktor "TaZ" Wojtas mer eller mindre nästan alltid har på sig det under sina matcher i både gruppspel och slutspel.

För bara någon vecka sedan reagerade Echo Fox-spelaren Sean "seang@res" Gares på att Immortals-AWP-spelaren Henrique "HEN1" Teles visade sitt öra under en Eleague-match vilket fick honom att reagera starkt.



Gares själv menar på att det borde finnas något slags regelverk som gäller när spelarna spelar utan bås och då casters kan höra. Detta är inte första gången HEN1 hamnar i blåsväder gällande hur hans headset sitter. Tidigare under hösten spelade han nämligen ett par rundor helt utan headset under Tortonto-eventet Northen Arena vilket gjorde att man fick pausa och diskussion uppstod.

Gällande TACO-fallet och huruvida han får ha på sig sin mössa eller inte är det ännu oklart vad ESL har bestämt då de själva inte offentliggjort något beslut.



Vad tycker ni, bör man få ha på sig mössa, keps eller annan huvudbonad när inte speciella spelarbås finns?


Bör man få ha på sig mössa, keps eller annan huvudbonad under gruppspel då spelarbås inte finns och man kan höra casters?

1117 personer har röstat

26 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 26 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..