×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Blogginlägg

Tack för att ni tar er igenom reklamen på våra klipp!

1
"Thank you for the youtube embed and not forcing us to sit through 3 ads."

Så löd en kommentar på en av våra videoklipp som ligger uppe på Reddit just nu. Jag vill dock göra tvärtom. Tacka er som faktiskt tittar på klippen. De må vara högljudda ibland, något som vi påpekat till de som står bakom videospelaren, och något som är fullt förståeligt. Men just nu är detta det enda rimliga alternativet.

Tack vare att ni var så många som kollade, spred och engagerade er i våra klipp som vi släppt på sista tiden och under DreamHack Masters Las Vegas, kunde vi faktiskt göra resan möjlig. Fragbite är ingen sajt som genererar små dollares från höger och vänster och vi har helt enkelt inga träd att plocka pengar ifrån. De kommer tro det eller ej, till stor del tack vare att ni tar er igenom några sekunder reklam som kommer innan klippen!


Man hinner springa på toaletten, koka lite kaffe, öppna dosan med rapé för att stoppa in en prilla, lära sig stå på händer eller kanske bara ta en sipp av colan framför sig under de där sekunderna. Det må vara jobbigt, men det gör så otroligt mycket för oss - för att vi skall gå runt rent ekonomiskt. Därav valet att göra på detta sätt.

Tack vare er kunde vi åka till Las Vegas, vi kunde åka till Atlanta-majorn, vi kan åka på nästa evenemang. Ja vi kan faktiskt få sajten att rulla på och bjuda på en hel del massa content. Ni är många som förstår det, och vi älskar er för det. För vi gör det ju trots allt för er, för esporten och för att kunna bjuda på sånt som inte finns annars. Men då måste man helt enkelt ha tålamod.

Nu är det bara att hålla tummarna hårt så att fler förstår hur intäkter fungerar! :D!

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..