×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Blogginlägg

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!

Counter-StrikeCSBlogginlägg

Kaos i Kiev

2
Hade den här dagen blivit till en låt hade namnet definitivt varit Kaos i Kiev - för det var typ exakt det som det var.
Okej jag raderar helst den här dagen. Kan vi ha det som en deal?
Har aldrig upplevt så mycket pendlande mellan "Nice!" och "FML" på samma dag...

Ni kanske märkt att det varit väldigt tomt på sajten och det finns flertalet anledningar till det. Missförstå mig inte, StarLadder är grymt bra på event på många sätt. Spelarna har det superbra och allt runtom verkar grymt, men fanns en hel del hinder på vägen.

Vi stiger upp, taggade inför den första dagen av covret. Traskar de där 25 meterna till arenan för att inse att det varken finns internet eller pressarea. Det är bara jag och Slajd här och tillsammans med HLTV:s tre utsända utgör vi totalt fem personer hela pressbevakningen. De hade helt enkelt inte räknat med oss på plats under gruppspelet... Haha. Så dagen börjar med att jag och Proffeseur (hur man nu stavar det) från HLTV sitter på en stentrappa mitt mellan de engelska, ryska och kinesiska kommentatorerna som helt hypeat skriker, för att det var det enda stället med internet.

Tillslut fick vi sätta ner foten lite snällt och de var gulliga nog att ge oss samma band som spelarna har, så vi kunde tillslut efter halva förmiddagen slå oss ner i en soffa på rad i den stora bal-liknande salen där alla lag hade varsin pracc-station. Vilket var guldläge för oss... Tänkte vi.

Vad händer då?
GGWP LINDA, tog med mig fel mic såklart. Inget batteri som funkar, och utan AUX-sladd. Efter många om och men och springande för att fota haffade vi kennyS från G2 för ett litet snack. Som tur var fick vi låna HLTV:s mikrofon men tror ni att jag var i form?! NEJ. Så blev en halvdan grej från mitt håll. Dock en glad och målinriktad öppen kennyS framför kameran. Så ni som sett eller kommer att se den, förlåt i förskott och efterskott för den dåliga kvalitén.

Den goda nyheten?
Jag och Slajd traskade iväg och köpte både batteri och ny sladd i ren frustration så nu funkar den lille jäveln igen! Så imorgon känns det för en gång skull kul att jobba, något som jag inte kände idag riktigt haha! Vi har kommit på lite olika videokoncept som är nya också så vi skall testa och se.

Håll tummarna för att det blir en bättre dag imorgon, pls <3

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..