×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Blogginlägg

Premiärkvällen för Kappa Bar!

2
Gårdagens besök på Kappa Bar var minst sagt över förväntan! Här är min upplevelse av det hela!
Igår var det dags för något rejält efterlängtat, nämligen premiär för esportbaren Kappa Bar på Sveavägen i Stockholm. Jag har inte besökt den andra första restaurangen de har i Göteborg men hört gott om det och ända sedan jag fick reda på att de skulle öpppna i Stockholm hoppade mitt esporthjärta lite extra. Det var minst sagt över förväntningarna.

Jag har tidigare bara varit på Bar-Strike när de kört sina event på Olearys här i Gamla Stan i Stockholm, vilket har varit superkul, men det har inte riktigt varit den där feelingen då det traditionellt är en sportbar i grunden. Det jag varit närmast innan är besöket på Meltdown i Paris, men jag fick intrycket av att det var lite för mycket "29kr-ölen-vibe" om ni förstår vad jag menar?

Så kort och gott, här är storyn om min gårdagskväll, haha!

Jag möter först upp mina vänner och hoppar in i en taxi i snöslasket (#fragbitelönen lol) och kommer fram prick 18:00 då det var dags för öppning. Möts av en kö på kanske 25-30 personer vilket var väldigt roligt att se! Jag och gänget fick tag på ett bord och slog oss ner för att beställa in något att dricka. Det tog ungefär 15-20 minuter så var hela stället knökfullt av människor!

ESL Pro League var på i bakgrunden
ESL Pro League var på i bakgrunden

Eftersom jag är proffs på att inte äta frukost eller lunch var jag rejält hungrig och så gick loss på menyn haha... Tog deras "Bao-burgare" vilket är såna små vietnamesiska (?) ångkokta bröd fyllda med rökt sidfläsk och lite annat gött tillsammans med deras egna chili cheese och DAUYM DAUYM DAAAAUYM vad goda de var?! Lyckades klämma i mig en liten pommeshink med deras tryffeldipp och även den var helt galen. Definitivt prisvärt, typ 69-79 kronor för en förrätt/snack! Det tog en liten tid då det var ett enormt tryck på folk så det var helt okej för mig, hade liksom överseende haha...

Mina Bao's och Chili Cheese!
Mina Bao's och Chili Cheese!

Älskade dessutom alla deltaljer de tänkt på i lokalen. Förutom att ha ett inglasat rum med ett bord i mitten och tv med både spel och annat så hade de en hel del bord och TV-apparater runtom och allt var influerat efter deras gröna färger. Även menyn hade små detaljer som kunde relateras till gaming överlag, haha. Jag hade dock tur som gick på toaletten ganska tidigt under kvällen då det enbart finns två stycken, hörde att det blev en ganska lång kö, så förhoppningsvis är det något som de kanske kikar på i framtiden.

Kommer definitivt att dra dit fler gånger, speciellt om det är något större evenemang. Eftersom att NiP mötte Na`Vi igår så var det rejält tryck under matchen och det kändes verkligen som en sportbar, fast för esport.

Så är ni i Stockholm och vill bjussa på en öl och kolla CS:GO eller liknande så är det bara att hojta, ni vet vart jag finns ;)!

11 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 11 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..