×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Blogginlägg

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!

FragbiteFBBlogginlägg

Det är sjukt hur musik kan påverka en så mycket?

2
Är det inte helt fantastiskt hur musik kan påverka en så mycket? Jag snubblade över ett par gamla Trance-dängor och blev helt lyrisk för en stund och kände att jag behövde skriva av mig. Länge leve Tiesto och gänget!
Alltså jag vet ärligt talat inte vad jag hade gjort utan musik. Det är så sjukt hur ljud kan påverka en så mycket? Det kan vara när man spelar, när man skall flyga, eller kanske bara för att väcka ett minne. Satt och försökte göra en nice trap-lista för att bli mer pepp när jag spelar för jag börjar tröttna på allt annat. Jag är som kanske bekant ganska kär i hiphop (främst new school) och gungar mestadels med till musiken till vardags, men sen har jag en fetisch (haha typ...) för trance och progressive och älskar viss typ av rock/metal (men typ, Alexisonfire, gamla Soilwork, Old School Linkin Park, Rise Against osv).

På tal om trance och progressive så har jag så sjukt mycket sköna minnen gällande den genren. För det första MÅSTE jag och har alltid på min spellista med bara såna låtar när jag jobbar och skriver nyheter och annat, jag blir liksom mer koncentrerad. För det andra så väcker det så mycket lugn och så, något som jag verkligen känner att jag behöver. Allra roligast är alla minnen det väcker. Jag snubblade över Tiestos gamla dängor för en stund sedan och blev helt lyrisk. Hur kan musik betyda så mycket?


Jag minns när jag var typ 16-17 och bodde i Belgien över sommaren tillsammans med mamma och hennes dåvarande man som jobbade där ibland och jag hörde att Tiesto skulle komma till Sensation White i Amsterdam och jag bad på mina bara knän att vi skulle bila ner dit för att gå in (som att jag ens kunde komma in då lol...) för att få se honom. Det var på den tiden jag var tillsammans med min första pojkvän som faktiskt bodde här uppe i Stockholm, som jag hade distansförhållande med och han satt och gjorde mixtapes som jag älskade. Det var även han som fick mig att regga mig här på Fragbite 2006... Haha... Tänk vad tiden går fort.

Så det blev en liten nostalgisk resa nu denna onsdagsnatt när Magikal Journey-collectionen sattes på och jag drogs tillbaka 10 år i tiden.
Fan, jag börjar bli gammal...

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..