×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Ettan

Anslut med Facebook
Anslut med Faceit

Eller

Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.

Två lag säkrar slutspelsplatser i Yalla! Cup (0)

Under fredagskvällen avgjordes semifinalerna av den första veckan av Yalla! Cups nya säsong. Fyra lag gjorde upp om 10 000 kronor och två platser till slutspelet som startar den 11:e December.
Yalla! CupSverige

Yalla! Cup Vecka 1: Dags för semifinaler! (0)

Igår spelades det första Yalla! Cup kvalet, 103 lag signade upp och det återstår nu endast fyra lag. Ikväll spelas semifinalerna i bo3-format där vinnande lag tar hem 5 000 kronor och en plats i slutspelet.
Yalla! CupSverige

Bib Boys vinner Yalla! Cup — Plockar hem vinstsumman på 25 000 kronor (0)

Efter nio veckor av kval, kan vi nu kröna kungarna av Yalla! Cup. Bib Boys med stjärnan Hampus "hampus" Poser i spetsen vinner finalen mot Prima Esports. Finalen var en jämn tillställning, men Bib Boys drog det längre strået, och får där med åka hem med 25 000 kronor.
Yalla! CupCounter-Strike: GO

Spinboat vidare till kvalfinalerna av Yalla! Cup (0)

Under helgen spelades det fjärde kvalet till Yalla! Cup 2019. Efter en otroligt spännande final av kvalet var det tillslut Spinboat som lyckades vinna och säkra en plats i kvalfinalen med 19-17.
Yalla! CupACON

FALKN vinner tredje kvalet till Yalla! Cup (0)

Under lördagen spelades det tredje kvalet till Yalla! Cup 2019. Hittills hade två stycken lag säkrat sina platser i kvalfinalerna av turneringen, Esportsadviser och Valorix. Laget som nu ansluter sig till dem blir FALKN efter en jämn final mot Soyboysxp.
Yalla! CupSverige

Valorix vinner andra kvalet till Yalla! Cup (0)

Under lördagen spelades det andra kvalet av Yalla! Cup 2019. Ett lag skulle säkra sin plats till kvalfinalerna av turneringen där Esportsadviser väntade. Det blev Valorix Esports som lyckades knipa platsen och är nu ett steg närmare LAN-finalerna på Inferno Online.
Yalla! CupSverige

Esportsadviser vinner första kvalet av Yalla! Cup (2)

Under lördagen spelades det första kvalet av Yalla! Cup. Laget som lyckades vinna blev inga mindre än vinnarna av Fragleague säsong 2, Esportsadviser. I och med detta är de vidare till kvalfinalen och säkrar även 50 000 Faceit points.
Yalla! CupSverige

Dopexx vinner Yalla! Cup (0)

Det blev dansk seger i Yalla! Cup. Dopexx kunde lätt ta sig genom slutspelet och även vinna finalen mot Brutalis med 2-0, 16-13 på Mirage och16-7 på Inferno.
Yalla! CupDanmark

Finaldags i Yalla! Cup (0)

Efter nio veckor av intensivt CS:GO-spelande är det äntligen dags för final av Yalla! Cup. Fyra lag återstår i turneringen och nu på lördag så kommer de två semifinalerna samt finalen att spelas. Allting kommer att sändas live från Fragbites studio med kommentatorerna Lucas "Tenshi" Collard och Alexander "Zeweig" Linds.
Yalla! CupNorden

Slutspelet av Yalla! Cup startar idag (0)

Idag klockan 13:00 startar slutspelet av Yalla! Cup. Två stycken bäst-av-tre-omgångar kommer att sändas och som vanligt är det Lucas "Tenshi" Collard och Alexander "Zeweig" Lind som sätter ton på sändningen, denna gången från vår studio i Stockholm.
Yalla! CupNorden

Här är alla lagen till den sjunde veckofinalen av Yalla! Cup (0)

Under torsdagen spelades veckans andra kval till Yalla! Cup. Detta innebär att alla lagen till lördagens veckofinal är färdigställda. Bland dem ser vi lag som Blekinge och Bbyshark som deltagit i ett flertal veckofinalen innan men inte lyckats ta sig vidare till slutspelet.
Yalla! CupNorden

Fiat blir sjätte laget till Yalla! Cup-slutspelet (0)

Under lördagen spelades den sjätte veckofinalen till Yalla! Cup. För andra gången blev det ett danskt lag som säkrade sin plats i slutspelet, Fiat. Mycket tack vare deras spelare Kasper "lilja" Lilja som under den sista kartan fick 33 frags.
Yalla! CupNorden
Laddar..