×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Ettan

Anslut med Facebook
Anslut med Faceit

Eller

Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.

Valorix vinner andra kvalet till Yalla! Cup (0)

Under lördagen spelades det andra kvalet av Yalla! Cup 2019. Ett lag skulle säkra sin plats till kvalfinalerna av turneringen där Esportsadviser väntade. Det blev Valorix Esports som lyckades knipa platsen och är nu ett steg närmare LAN-finalerna på Inferno Online.
Yalla! CupSverige

Esportsadviser vinner första kvalet av Yalla! Cup (1)

Under lördagen spelades det första kvalet av Yalla! Cup. Laget som lyckades vinna blev inga mindre än vinnarna av Fragleague säsong 2, Esportsadviser. I och med detta är de vidare till kvalfinalen och säkrar även 50 000 Faceit points.
Yalla! CupSverige

Dopexx vinner Yalla! Cup (0)

Det blev dansk seger i Yalla! Cup. Dopexx kunde lätt ta sig genom slutspelet och även vinna finalen mot Brutalis med 2-0, 16-13 på Mirage och16-7 på Inferno.
Yalla! CupDanmark

Finaldags i Yalla! Cup (0)

Efter nio veckor av intensivt CS:GO-spelande är det äntligen dags för final av Yalla! Cup. Fyra lag återstår i turneringen och nu på lördag så kommer de två semifinalerna samt finalen att spelas. Allting kommer att sändas live från Fragbites studio med kommentatorerna Lucas "Tenshi" Collard och Alexander "Zeweig" Linds.
Yalla! CupNorden

Slutspelet av Yalla! Cup startar idag (0)

Idag klockan 13:00 startar slutspelet av Yalla! Cup. Två stycken bäst-av-tre-omgångar kommer att sändas och som vanligt är det Lucas "Tenshi" Collard och Alexander "Zeweig" Lind som sätter ton på sändningen, denna gången från vår studio i Stockholm.
Yalla! CupNorden

Här är alla lagen till den sjunde veckofinalen av Yalla! Cup (0)

Under torsdagen spelades veckans andra kval till Yalla! Cup. Detta innebär att alla lagen till lördagens veckofinal är färdigställda. Bland dem ser vi lag som Blekinge och Bbyshark som deltagit i ett flertal veckofinalen innan men inte lyckats ta sig vidare till slutspelet.
Yalla! CupNorden

Fiat blir sjätte laget till Yalla! Cup-slutspelet (0)

Under lördagen spelades den sjätte veckofinalen till Yalla! Cup. För andra gången blev det ett danskt lag som säkrade sin plats i slutspelet, Fiat. Mycket tack vare deras spelare Kasper "lilja" Lilja som under den sista kartan fick 33 frags.
Yalla! CupNorden

Hukka vidare till Yalla! Cup-slutspel (0)

Under lördagen spelades den femte veckofinalen av Yalla! Cup. Laget som tog sig vidare blev Hukka och därmed har det första finska laget tagit sig vidare till slutspelet av Yalla! Cup.
Yalla! CupNorden

GangsRat vinner tredje veckofinalen av Yalla! Cup (0)

Den tredje veckan av Yalla! Cup är färdigspelad och nu har ännu ett lag kvalat sig in till slutspelet, GangsRat. Laget med Nicolas "Plopski" Gonzales Zamora och Tim "nawwk" Jonasson Från X6tence Galaxy vann finalen över OS med 2-0.
Yalla! CupSverige

Plopski vidare till veckofinal i Yalla! Cup (0)

Veckans andra kvalomgång av Yalla! Cup spelades under gårdagen. Därmed är alla lag till lördagens veckofinal klara. Bland de lagen ser vi GangsRat med de två X6tence Galaxy spelarna Nicolas "Plopski" Gonzales Zamora och Tim "nawwk" Jonasson.
Yalla! CupNorden
Laddar..