×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Ettan

Anslut med Facebook
Anslut med Faceit

Eller

Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.

THREAT: "Inferno är den sämsta kartan i map-poolen" (3)

Inför finalen av Yalla! Cup 2020 kom en diskussion om kartor upp. Både Viktor "vuggo" Jendeby och Kalle "Hallonkraem" Strömgren höll Inferno högt rankat. Coachen för Ninjas in Pyjamas, Björn "THREAT" Pers, var dock inte lika entusiastisk till kartan. Han kallade den till och med för den sämsta kartan i map-poolen.
Counter-StrikeNyhet

Fragmovie: Här är de bästa höjdpunkterna från Yalla! Cup (5)

Yalla! Cup 2020 är över men det betyder inte att man ska släppa det ännu. Under en CS-turneringen brukar det ofta bjudas på highlights och det gjorde det såklart även här. Vi har nu klippt ihop en fragmovie med de bästa höjdpunkterna från turneringen.
Yalla! CupSponsrat innehåll

Jackinho efter vinsten i Yalla! Cup: "Vi får se hur framtiden ser ut" (1)

Mixlaget Bröderna tog sig lätt igenom slutspelet av Yalla! Cup och säkrade hem 25 000. En spelare som stod ut extra mycket var Jack "Jackinho" Ström Mattsson. Nu har dessutom ryktats om att Fnatic är intresserad av spelaren. Vi valde att ställa lite frågor till den unga talangen.
Counter-StrikeSverige

Stjärnmixen Bröderna vinner Yalla! Cup 2020 (3)

Efter en lång dag av Counter-Strike är Yalla! Cup 2020 avslutat. Det blev favoriterna i laget Bröderna som plockade hem vinsten efter 2-0 mot Lilmix i finalen. De plockar nu hem en julbonus på 25 000 kronor och såklart äran att vinna Yalla! Cup.
Yalla! CupSverige

Nu avgörs Yalla! Cup — supermatcher spelas idag (3)

Under fredagskvällen deltog de 16 lag som tagit sig till slutspelet i Yalla! Cup:s femte säsong. Det spelades åttondelsfinaler och kvartsfinaler. På söndag avgörs det vilka som står som segrare av Yalla! Cup Vinter 2020.
Yalla! CupSverige

Stjärnspäckat när slutspelet i Yalla! Cup drar igång (0)

Efter åtta veckor är det nu klart vilka 16 lag som kommer att göra upp i Yalla! Cup-slutspelet om de fyra platser till finalerna. Lilmix tog sig vidare i det sista kvalet och vi kommer även få se en stjärnmix i slutspelet som startar idag fredag kl. 18.00.
Yalla! CupSverige

Sista chansen! Registrera dig till kvällens Yalla! Cup-kval (0)

På grund av Esportals problem som de hade förra veckan med felaktiga bans fick Yalla! Cup:s sista kval flyttas. Förutom de fyra platser som står på spel till morgondagens semifinaler, kommer ikväll även fem lyckliga vinnare ta hem varsin Shadow Daggers | Scorched-kniv.
Yalla! CupSverige

Yalla! Cup flyttas fram en vecka (1)

På grund av Esportals problem de senaste dagarna då oskyldiga blivit VAC-bannade och game-bannade kommer torsdagens Yalla! Cup-kval flyttas en vecka framåt. Det åttonde och sista kvalet spelas istället den 10 december och semifinalerna dagen efter, den 11 december.
Yalla! CupSverige

Stjärnmixen och fuzion vidare till Yalla! Cup-slutspelet (0)

Under fredagskvällen avgjordes den sjätte veckan av Yalla! Cup och återigen tog sig Adive till semifinal. Den här gången ställdes de mot en stjärnspäckad mix. I den andra semifinalen ställdes Fuzion som imponerade stort mot Alerion.
Yalla! CupSverige

GeT_RiGhT, Jackinho, pita, Lekr0 och REZ deltar i kvällens Yalla! Cup (0)

Det nästa sista kvalet av Yalla! Cup är igång just nu. Med bland de deltagande lagen hittar vi laget fkingbroder. Med i laget hittar vi de svenska superstjärnorna Christopher "GeT_RiGhT" Alesund, Faruk "pita" Pita, Jonas "Lekr0" Olofsson och Fredrik "REZ" Sterner som spelas tillsammans med Jack "Jackinho" Ström Mattsson. Allt detta streamar dessutom GeT_RiGhT.
Yalla! CupSverige

Sjunde Yalla Cup-kvalet ikväll — anmäl dig nu (1)

Yalla! Cup är tillbaka med en ny säsong som innehåller en utökad prispott. Totalt kommer hela 150 000 kronor stå på spel i turneringens fjärde säsong. Ikväll är det dags för det sjunde kvalet.
Yalla! CupSverige

Drops i Yalla Cup-kvalet ikväll — anmäl dig nu! (0)

Yalla! Cup är tillbaka med en ny säsong som innehåller en utökad prispott. Totalt kommer hela 150 000 kronor stå på spel i turneringens fjärde säsong. Ta chansen och registrera dig nu, skins utlovas till fem spelare helt slumpmässigt!
Yalla! CupSverige

2pacc och AURA vidare till Yalla! Cup-slutspelet (0)

Under fredagskvällen avgjordes den femte veckan av Yalla! Cup och det var Vinkelparty, 2pacc, AURA och Adive som gjorde upp om 10 000 svenska kronor och två platser i slutspelet som startar den 11 december.
Yalla! CupSverige

Femte Yalla Cup-kvalet ikväll — anmäl dig nu (0)

Yalla! Cup är tillbaka med en ny säsong som innehåller en utökad prispott. Totalt kommer hela 150 000 kronor stå på spel i turneringens fjärde säsong. Ta chansen och registrera dig nu!
Yalla! CupSverige

De började i Yalla! Cup och nu är de proffs — Yalla! Cup genom åren (2)

2016 startade Fragbite tillsammans med Yalla en CS:GO-turnering med en prispott på 150 000 svenska kronor öppen för skandinaviska spelare. Många välkända namn har gästat sändningarna genom åren, namn som Viktor “vuggo” Jendeby, Fredrik “slop3” Wahlstedt, Fredrik “JAEGARN” Andersson, André “rich” Åkerblom och Alexander “rdl” Redl har alla medverkat i sändningarna.
Yalla! CupSponsrat inlägg

Influncr och Familia vidare till Yalla! Cup-slutspelet (2)

Under fredagskvällen avgjordes den tredje veckan av Yalla! Cup och det var Influncr, Adive, Go Bananas och Familia som gjorde upp om 10 000 svenska kronor och två platser i slutspelet som startar den 11:e December.
Yalla! CupSverige
Laddar..