×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Ettan

Anslut med Facebook
Anslut med Faceit

Eller

Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.

lotb vinner första veckofinalen av Yalla! Cup (1)

Första veckofinalen av Yalla! Cup är färdigspelad. Totalt 16 lag hade kvalat sig in för att försöka kvala sig vidare till slutspelet. Till slut stod laget lotb som vinnare utan att ha förlorat en enda karta.
Yalla! CupSverige

Fragbite presenter Yalla! Cup — 50 000 kronor i prispotten (0)

Fragbite kan stolt presentera att Yalla! Cup 2019. Tillsammans med Yalla! kommer vi att arrangera en CS:GO-turnering med totalt 50 000 kronor i prispotten. Åtta stycken lag ska kvala in till finalen där de möter de bästa lagen från Fragleague 2018.
Yalla! CupNorden

fightclub vinner Yoggi Yalla Cup över Atleterna (10)

Av 1 577 deltagande lag har nu årets Yoggi Yalla Cup-vinnare korats. fightclub började sin resa mot finalen i det femte kvalet inför Yoggi Yalla Cup 2017, för att sedan ta hem finalen över Atleterna 2-0. 19-16 på Mirage och 16-7 på Inferno.
Yalla! CupYoggi Yalla Cup

Olofmeister som gäst till Yoggifinaldagen (0)

Yoggi Yalla Cup lider mot sitt slut i kvällens finalsändning. I studion finnes André "rich" Åkerblom och Viktor "vuggo" Jendeby som kommer gästas av Olof "olofmeister" Kajbjer och Per Andersson från Arla.
Yalla! CupYoggi Yalla Cup

Fyra lag tävlar om den sista finalplatsen i kväll (2)

Det finns bara kvar en plats till säsongsfinalen av Yoggi Yalla Cup och i kväll får vi veta vilket lag som lägger vantarna på den. Häng med och se vilket av Tiltcentralen, Vinkelparty, FREEIBP och plebverkstad som tar hem delfinalen med start klockan 18:00 i kväll.
Yalla! CupYoggi Yalla Cup

Strålande tillfälle att kvala in till Yoggi Yalla Cup ikväll (0)

Sommaren verkar ha hittat till Sverige, detta samma dag som ett Yoggi Yalla Cup-kval arrangeras. Då känns det naturligt att vägen till veckofinalen blir en kortare sådan, och därmed ett ypperligt tillfälle för den som vill kvala in!
Yalla! CupYoggi Yalla Cup
Laddar..