×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Anslut med Facebook
Anslut med Faceit

Eller

Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.

Sverige

Yalla! Cup är tillbaka — 150 000 kronor i prispotten

2
Yalla! Cup är nu tillbaks - större, vackrare och fräsigare än någonsin! Den största svenska amatörturneringen i Counter-Strike: Global Offensive är här igen, med en prispott på 150 000 SEK.
Vi alla vet vid det här laget att Yalla! Cup är en återkommande turnering som existerat sedan urminnes tider, närmare bestämt sedan 2016. Genom tiderna har vi sett några av våra största svenska stjärnor och talanger delta i turneringen. Vi har till och med sett Olof "olofmeister" Kajbjer vara stjärnan i reklamfilmer vi skapat tillsammans med Arla.

Nu är det återigen dags att se Sveriges största amatörturnering utgöra arenan för de största talangerna, alla up and coming semieliter och okända randoms. Yalla! Cup är och kommer alltid att vara en turnering för hela Sverige. Under den kommande upplagan har vi inte sparat på något krut och vi hoppas ni alla kommer kunna njuta av Yalla! Cup 2020.

Yalla! Cup 2019 LAN-final
Yalla! Cup 2019 LAN-final

Prispott

För denna upplaga av Yalla! Cup har vi en total prispott på 150 000 SEK. Som sagt är Yalla! Cup en turnering för hela Sverige, vilket kommer återspeglas i hur prispotten är fördelad. Det är inte bara de bästa lagen i slutet som har möjlighet att ta del av prispotten, det kommer nämligen finnas prispengar att slåss om i alla de olika stegen av turneringen

Fördelning av prispott:

Kval: 80 000 SEK (10 000SEK x8)
Slutspel: 20 000 SEK
Final: 50 000 SEK
Totalt: 150 000 SEK

Esportal

När det kommer till val av plattform för den största amatörturneringen i Sverige så finns det bara ett val av plattform och det är den största och snabbast växande matchmaking plattformen för CS:GO i Sverige, Esportal.
BIB-BOYS vinnare av Yalla! Cup 2019
BIB-BOYS vinnare av Yalla! Cup 2019
Är du en okänd talang? Kanske är du en bortglömd ikon? Eller kanske lirar du med hinken och spaden och det är dags för er att ta nästa steg? Då finns det ingen anledning att vänta. Putsa dina skins och registrera ditt lag nu!

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..