×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Anslut med Facebook
Anslut med Faceit

Eller

Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.

Sverige

GeT_RiGhT, Jackinho, pita, Lekr0 och REZ deltar i kvällens Yalla! Cup

1
Det nästa sista kvalet av Yalla! Cup är igång just nu. Med bland de deltagande lagen hittar vi laget fkingbroder. Med i laget hittar vi de svenska superstjärnorna Christopher "GeT_RiGhT" Alesund, Faruk "pita" Pita, Jonas "Lekr0" Olofsson och Fredrik "REZ" Sterner som spelas tillsammans med Jack "Jackinho" Ström Mattsson. Allt detta streamar dessutom GeT_RiGhT.
Torsdagar betyder precis som vanligt en kvalomgång av Yalla! Cup. Ikväll är det näst sista kvalet och det är många spännande lag som deltar. Bland annat ser vi lag som dodareY, omeN attiH och Adive som alla tagit sig till fredagsmatcherna tidigare veckor. Förutom dessa hittar vi även laget fkingbroder.

Och om det är ett lag som som är förhandstippat är det ju detta. I laget hittar vi nämnlingen tre före detta medlammar från Ninjas in Pyjamas, Christopher "GeT_RiGhT" Alesund, Faruk "pita" Pita och Jonas "Lekr0" Olofsson. De spelar tillsammans med nuvarande NiP-spelaren Fredrik "REZ" Sterner samt Jack "Jackinho" Ström Mattsson. Laget har redan vunnit sin första match med 16-0 och allt går att se på Twitch.tv/GeT_RiGhT.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..