×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Anslut med Facebook
Anslut med Faceit

Eller

Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.

Sverige

Nu avgörs Yalla! Cup — supermatcher spelas idag

1
Under fredagskvällen deltog de 16 lag som tagit sig till slutspelet i Yalla! Cup:s femte säsong. Det spelades åttondelsfinaler och kvartsfinaler. På söndag avgörs det vilka som står som segrare av Yalla! Cup Vinter 2020.
I gårdagens sändning fick man se Lilmix som ställdes mot mixen Jambon. Mixen fick det tufft och Lilmix tog sig vidare efter 16-11 på Overpass och samma siffror på Vertigo. Lilmix ställdes sedan mot 2pacc med spelarna Alex "PALM1" Palm, William "s1ck" Johansson, Alexander "redzy" Johansson, Anton "magi" Alevärn och Adam "flaw" Gustafsson och vann även den serien med 2-0 i kartor. För Lilmix väntar nu Falkn i semifinalen. Falkn inledde kvällen med en förlust mot megoshort under första kartan men kom tillbaka med siffrorna 19-17 och 16-1 på den avgörande kartan. I kvartsfinalen besegrade Falkn Overdogs med 2-0 i kartor.

På den andra sidan av slutspelsträdet ställdes stjärnmixen Bröderna145 mot Snigg. Snigg fick en tuff start på kvällen tog totalt nio rundor på de två kartorna när Christopher "GeT_RiGhT" Alesund, Fredrik "REZ" Sterner, Jonas "Lekr0" Olofsson, Faruk "pita" Pita och Jack "Jackinho" Ström Mattsson gick vidare till kvartsfinalen. Där ställdes de mot Aura och Bröderna145 tog väntat kommandot genom att vinna första kartan med 16-10. På den andra kartan blev matchen en jämn historia som fick avgöras på övertid. Aura vann till slut med 19-15 och allt avgjordes på Inferno där Bröderna145 var det starkaste laget och gick vidare till semifinalen där de ställs mot wochhs. De kommer att få klara sig utan "GeT_RiGhT", han ersättas av Ninjas in Pyjamas-spelaren Nicolas "Plopski" Gonzales Zamora.

Mixen wochhs med spelarna William "tease" Sid, Anton "Sapec" Palmgren, Peppe "Peppzor" Borak, Linus "limpdapimp" Brännlund och Hugo "Hugoo" Hallberg inlede kvällen med att besegra familia med 2-0 i kartor. I kvartsfinalen väntade en annan mix, SoyboysxP med bland annat bröderna Adam "dezon" Wahlqvist och Pontus "ponkus" Wahlqvist. Mixen wochhs visade sig vara det starkaste laget på Mirage och vann första kartan med siffrorna 16-7. På den andra kartan blev det en riktigt jämn historia. Wochhs hade chansen att säkra 2-0 vinsten med matchbollar vid 15-13-ledning. SoyboyxsP kom dock tillbaka och matchen fick avgöras på övertid. Det blev en lång kväll då matchen avgjordes först efter 60 rundor, knappt under 2 timmar lång drabbning mellan lagen. Wochhs vann tillslut matchen efter siffrorna 31-29.

Vi på Fragbite kommer som vanligt att sända matcherna på Twitch.tv/Fragbite. Häng med på söndag när det ska avgöras vilka som blir segrare av Yalla! Cup:s femte säsong. Klockan 13.15 på söndag drar vi igång.

SverigeBröderna145 : REZ, Plopski, Lekr0, pita, Jackinho
Sverigewochhs : Hugoo, limpdapimp, Sapec, Peppzor, tease

SverigeLilmix : b0denmaster, bq, isak, Svedjehed, quix
SverigeFalkn : jujje, LK, infn, sQren, toby1


FINAL!!!

Fördelning av prispott:
1. TBD25 000:-
2. TBD15 000:-
3-4. TBD5000:-
3-4. TBD5000:-

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..