×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Anslut med Facebook
Anslut med Faceit

Eller

Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.

Sverige

Stjärnmixen Bröderna vinner Yalla! Cup 2020

1
Efter en lång dag av Counter-Strike är Yalla! Cup 2020 avslutat. Det blev favoriterna i laget Bröderna som plockade hem vinsten efter 2-0 mot Lilmix i finalen. De plockar nu hem en julbonus på 25 000 kronor och såklart äran att vinna Yalla! Cup.
Den sista dagen av Yalla! Cup började med semifinalsmötet mellan de två mixlagen Bröderna och wochhs. Bröderna som för dagen plockat in Nicolas "Plopski" Gonzales Zamora istället för Christopher "GeT_RiGhT" Alesund gick in som stora favoriter när matchen började på deras kartval, Train. Det var dock wochhs som startade starkast genom att vinna de fem inledande rundorna på sin T-sida. De fortsatte bra på hela T-sidan och fick med sig nio rundor till sidbytet. På CT-sidan blev det dock tydligt svårare. De vann pistolrundan samt rundan direkt därpå. Bröderna tog efter det kommando över matchen och tappade endast en runda till, 16-12 till Bröderna.

Matchen gick nu vidare till wochhs kartval och efter den imponerande prestationen på Train så såg nu en tredje karta möjlig ut. När Inferno drog igång kunde nu Bröderna vinna sin första pistolrunda samt tre rundor direkt efter det. wochhs såg ut att komma in bra i matchen, speciellt efter en snygg runda i Pit från William "tease" Sid. Bröderna var dock det starkare laget och kunde få med sig tio rundor från sin T-sida. På sin CT-sida tog de också starkare kommando och tappade endast en runda, 16-6 och en säkrad finalplats.

tease snygga spel i Stora sand räckte inte hela vägen

I den andra semifinalen fick vi se Lilmix ställas mot FALKN. Det lite mer etablerade laget Lilmix valde att starta matchen på Train, en karta de imponerat mycket på i kvalveckorna. De fortsatte också med detta imponerande spel genom att vinna hela tio raka rundor direkt i starten. FALKN började efter det vakna till och kunde säkra fyra rundor till sidbytet. De förlorade dock pistolrundan när lagen bytte sida men kunde vinna en ett force-köp och såg nu ut att börja komma tillbaka i matchen. Men Lilmix ryckte upp sig och kunde vinna de sista fyra rundorna de behövde, 16-8 på Train.

Nästa karta blev Vertigo och FALKN började med att vinna pistolrundan på sin T-sida. De såg även ut som de lätt skulle plocka hem rundan som följde men då klev Max "quix" Lindqvist fram för Lilmix. Med endast tre skott från sin Deagle så kunde han vinna en 1on3 situation för att säkra den andra rundan på kartan. Lilmix tog efter detta kommando över matchen och trots många snygga rundor av FALKN så var Lilmix snäppet starkare, 9-6 i halvtid. Den andra halvan så gick det ännu bättre för Lilmix som kunde säkra sin finalplats med 16-9.

quix med en otrolig 1on3!

Efter åtta kvalveckor och slutspelssändning så var det nu äntligen dags för finalen. Inte så otippat så var det stjärnmixen Bröderna som ställdes mot Lilmix och många förväntade sig nog en spännande match. Matchen startade på Lilmix val av karta Mirage. Efter en stökig inledning började så visade Bröderna varför majoriteten av laget spelar i den absoluta toppscenen. Lilmix hade svårt att stoppa deras T-sida och fick endast med sig sex rundor till sidbytet. Det blev dock ännu värre för Lilmix på CT-sidan, de lyckades inte vinna en enda runda utan Bröderna stängde den första kartan med 16-6. Starkast sken Jack "Jackinho" Ström Mattsson som trots den korta kartan fick med sig hela 29 frags.

Matchen gick nu över till Brödernas kartval Overpass. Lilmix vann pistolrundan men förlorade direkt rundan som följde. Det tog inte heller slut där utan Bröderna vann runda på runda. Lilmix fick bara med sig tre rundor från sin CT-sida och det såg ut som att det skulle bli en snabb 2-0 till Bröderna. Lilmix började efter detta starta en comeback men de lyckades bara skrapa ihop fem rundor, 16-8. I och detta står Bröderna som vinnare av Yalla! Cup 2020 och 25 000 kronor.

Fördelning av prispott:
1. Bröderna25 000:-
pita, Plopski, REZ, Lekr0, Jackinho
2. Lilmix15 000:-
quix, Svedjehed, b0denmaster, isak, bq
3-4. FALKN5000:-
sQren, jujje, LK, infn, toby1
3-4. wochhs5000:-
Hugoo, limpadimp, Sapec, Peppzor, tease

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..