×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Frankrike

Proffslaget stäms i fransk domstol — betalade inte personalens löner

1
Organisationen ska ha misskött sin verksamhet på flera sätt.
Det tidigare LFL-laget Mirage Elyandra stäms av två före detta anställda för sena utbetalningar av löner, rapporterar nyhetssajten Dot Esports. En av de anställda hävdar att de bara fått 20 procent av sin totala lön, och den andra påstår att de inte fått betalt på sex månader efter att betalningar tidigare blivit försenade.

Organisationen anklagas också för att inte ha tillhandahållit acceptabla träningsförhållanden till sin trupp under säsongen 2022. Tidigare spelare för laget har vittnat om att laget bodde lågt ut på landet och fick utrustning som inte fungerade.

— Internet kraschade hela tiden, ibland under officiella matcher. Vi lovades två måltider om dagen, men ibland var det helt oätligt. Vi hade varmvatten, men vi kunde inte ladda våra telefoner. Ugnen, mikrovågsugnen, allt gick sönder, säger en tidigare spelare till den franska nyhetssajten L'Equipe.

Lagets ekonomiska problem uppstod strax efter att laget gick med i den franska högstaligan inför säsongen 2022. Bara sex månader efter att laget säkrat en plats i LFL rapporterades det att laget redan sålt sin plats i ligan på grund av ekonomiska svårigheter.

Artikelbild: Chloé Ramdani/Riot Games
Videokälla: Riot Games/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..