×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Korea

Media: Faker tackade nej till kontrakt värt flera hundra miljoner kronor

1
Den bästa LoL-spelaren någonsin har tackat nej till sjuka summor pengar.
Om man tänker på en bra League of Legends-spelare så är det nog Sang-hyeok "Faker" Lee som kommer upp först i huvudet. Han har beskrivits som den främsta genom alla tider. Han har under hela sin karriär också stannat i samma lag, T1.

Men det är inte så att andra lag inte har försökt få honom. I en intervju med koreanska sajten The JoongAng så blir det känt att han ska ha tackat nej till en årslön på 20 miljoner dollar, ungefär 207 miljoner kronor.

Det finns ett enkelt svar till detta. Han vill inte spela i någon annan liga i LCK. De flesta erbjudanden som han har givits har kommit från kinesiska lag och det fanns inte som möjlighet för Faker.

Artikelbild: Riot Games
Videokälla: Riot Games

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..