×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Kina

MSI-vinnaren kallade sin egen lagkamrat för en idiot av misstag

1
En av världens bästa League of Legends-spelare toksågade sin egen lagkamrat av misstag.
En bisarr händelse utspelade sig häromdagen under det kinesiska League of Legends-proffset Li "Xiaohu" Yuanhaos sändning på streamingplattformen Huya. Upprinnelsen till situationen var att Xiaohu spelade en rankad solo queue-match som han förlorade stort vilket fick den trefaldiga MSI-mästaren att trashtalka spelarna han matchats ihop med.

Vad Xiaohu inte visste var att det var hans egen Weibo Gaming-lagkamrat som han snackade skit om. Lagkamraten Wang "Light" Guangyu, som befann sig i samma rum som Xiaohu, hade nämligen också hamnat i samma solo queue-match men spelade under ett annat nickname än sitt eget vilket gjorde att Xiaohu inte visste att det var han.

Först efter att han kallat sina medspelare för fega hundar och korkade insåg Xiaohu vem det var han spelade med varpå en pinsam uppstod. Efter en stund frågade Xiaohu varför Light inte sagt någonting under matchen varpå Light svarade kort och gott att han inte brydde sig så mycket och att han bara blivit kallad idiot av sin medspelare.

Händelsen uppmärksammades av Twitter-användaren iCrystalization som i en tråd på Twitter översatte konversationen till engelska. I skrivande stund har klippet av händelsen setts över 120 000 gånger på plattformen.

Se den bisarra situationen här:

Artikelbild: Colin Young-Wolff/Riot Games och Pressbild/Riot Games
Videokälla: LEC/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..