×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Kina

Media: Så mycket tjänar de kinesiska proffsspelarna

1
De kinesiska spelarna tjänar rätt så mycket pengar.
Under en period så var lönerna i den kinesiska Leauge of Legends-ligan skyhöga. Under denna tiden såg vi många koreanska toppspelare byta över till ligan. De ska nu ha ett lönetak i ligan. Enligt uppgifter till Blix.gg ska den ligga runt 10 miljoner RMB per år, motsvarande ungefär 15 miljoner kronor.

Enligt Blix.gg ska detta vara för "A-tier-spelare". De menar att spelare i S-tier-lag ska tjäna lite mer. Dessa lönetak ska ha införts för att stabilisera löner mellan topplagen och de andra lagen i ligan. Blix.gg ska ha fått bekräftat att en spelare, Zhuo "knight" Ding, hade en lön på 45 miljoner RMB, motsvarande ungefär 69 miljoner kronor, för ett par år sedan.

Artikelbild: Colin Young-Wolff/Riot Games
Videokälla: LEC

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..