×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Frankrike

Ryska spelaren toksågar gamla laget: "Om du går med i Astralis vill du inte vinna"

1
Nikolay "Zanzarah" Akatov är inte imponerad av det danska storlaget.
Förra veckan började sommarsäsongen i den franska nationella ligan LFL. Efter en tung start med tre raka förluster lyckades Misfits Premier igår ta sin första vinst när man besegrade Mirage Elyandra.

I segerintervjun efter matchen valde Misfits ryska jungler Nikolay "Zanzarah" Akatov att rikta en rejäl känga mot sitt gamla lag Astralis. I intervjun hyllar 25-åringen sitt nya lag samtidigt som han toksågar det danska storlaget.

— Jag vill inte bevisa någonting. Jag vill bara vinna något för ibland i Astralis – ja, om du går med i Astralis vill du inte vinna, låt oss vara ärliga”, sade han.

Zanzarah var en del av Astralis LEC-lag i ett och ett halvt år. Under alla tre säsonger kämpade laget i botten av tabellen och i årets vårsäsong slutade Astralis på en sistaplats i gruppspelet.

— Misfits är en bra organisation. Det här är en organisation som vill vara med, stompa folk och visa vem som bestämmer. Det är därför jag är i Mistfits just nu. Jag är trött på att förlora, jag kom hit för att vinna, säger Zanzarah om sitt nya lag.

Se intervjun nedan:

Artikelbild: Michal Konkol/Riot Games
Videokälla: NorthArena/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..