×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Frankrike

Ryska spelaren toksågar gamla laget: "Om du går med i Astralis vill du inte vinna"

1
Nikolay "Zanzarah" Akatov är inte imponerad av det danska storlaget.
Förra veckan började sommarsäsongen i den franska nationella ligan LFL. Efter en tung start med tre raka förluster lyckades Misfits Premier igår ta sin första vinst när man besegrade Mirage Elyandra.

I segerintervjun efter matchen valde Misfits ryska jungler Nikolay "Zanzarah" Akatov att rikta en rejäl känga mot sitt gamla lag Astralis. I intervjun hyllar 25-åringen sitt nya lag samtidigt som han toksågar det danska storlaget.

— Jag vill inte bevisa någonting. Jag vill bara vinna något för ibland i Astralis – ja, om du går med i Astralis vill du inte vinna, låt oss vara ärliga”, sade han.

Zanzarah var en del av Astralis LEC-lag i ett och ett halvt år. Under alla tre säsonger kämpade laget i botten av tabellen och i årets vårsäsong slutade Astralis på en sistaplats i gruppspelet.

— Misfits är en bra organisation. Det här är en organisation som vill vara med, stompa folk och visa vem som bestämmer. Det är därför jag är i Mistfits just nu. Jag är trött på att förlora, jag kom hit för att vinna, säger Zanzarah om sitt nya lag.

Se intervjun nedan:

Artikelbild: Michal Konkol/Riot Games
Videokälla: NorthArena/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..