×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

USA

Stjärnan talar ut om kritiserade storlaget: "Hotade att stämma mig"

1
De amerikanska profilerna fortsätter bråka.
Det före detta League of Legends-proffset Yiliang "Doublelift" Peng har under det senaste året haft en minst sagt sval relation till sin gamla arbetsgivare TSM. I november förra året anklagade Doublelift organisationens ägare Andy "Reginald" Dinh för att mobba organisationens personal till den gräns att de börjat gråta.

Nu avslöjar Doublelift att fjolårets uttalanden inte gick obemärkt förbi. Häromdagen valde 28-åringen att dela med sig av en stämningsansökan som han fått från TSM:s jurister.

"Yo, Reginald, jag väntar på ditt nästa brev", skriver Doublelift i tweeten.


Doublelifts tweet kommer efter att han i en Twitch-sändning pratat om en Washington Post-artikel där flera före detta TSM-anställda vittnat om en usel arbetsmiljö.

— Jag har fortfarande brevet från när han hotade att stämma mig för första gången. Jag sade att han var en mobbare som tystar röster från hans anställda och sedan försökte han stämma mig för att ha skadat hans företag, säger Doublelift om stämningsansökan.


Artikelbild: Pressbild/Riot Games och Twitter/TSM
Videokälla: NorthArena/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..