×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Korea

Coachens förklaring till finalförlusten: "Fick inte spela tre gånger på den blå sidan"

1
Enligt T1:s coach förlorade laget MSI-finalen på grund av sidvalet.
Mid-Season Invitational-finalen mellan T1 och Royal Never Give Up blev en riktig rysare som kunde avgöras först efter fem matcher. RNG gick segrandes ur matchen och T1 åkte på ytterligare en snöplig förlust i en internationell final.

På presskonferensen efter finalen ställde nyhetssajten Inven Global en fråga om betydelsen av vilken sida lagen spelar på. T1:s coach Choi "Polt" Seong-hun menade då att han tror att sidvalet var den avgörande faktorn för resultatet.

— Laget som fick välja sida valde den blå sidan och vann. Jag tycker att den blå sidan är fördelaktig. Vi försökte förbereda oss så mycket som vi kunde för den röda sidan men vi kunde inte vinna matchen, säger han.

— Allt jag kan säga nu är att alla spelare gjorde bra ifrån sig. Anledningen till varför vi förlorade var, som jag sade, för att vi inte fick spela på den blå sidan tre gånger.

Reaktionerna på Polts kommentarer har varit blandade. I en tråd på Reddit som behandlar ämnet håller vissa med om att sidorna just nu är alldeles för obalanserade medan andra ser det som en dålig ursäkt.

Artikelbild: Pressbild/T1
Videokälla: Riot Games/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..