×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

League of Legends

Royal Never Give Up gör en T1 mot T1 — försvarar sin titel

1
Finalen i Mid-Season Invitational blev en rejäl rysare. Det krävdes fem matcher innan en vinnare kunde koras.
Inget annat lag än T1 har tidigare försvarat en internationell titel i League of Legends, förrän nu. Kinesiska Royal Never Give Up som vann Mid-Season Invitational 2021 lyckades nämligen försvara sin titel under årets MSI.

I finalen, mot just T1, säkrade RNG segern efter inte mindre än fem matcher. De två lagen turades om att vinna matcherna ända fram till den femte och avgörande. Där var det tidigt RNG som tog initiativet, mycket tack vare sitt val av Lissandra i midlane.

Faker under rejäl press
Varje gång T1:s midlanestjärna Sang-hyeok "Faker" Lee befann sig i midlane utan cleanse var RNG där och såg till att Faker inte fick en chans att ta sig in i matchen. Tillslut avgjordes matchen vid en stor teamfight där RNG säkrade ett ace och sin fjärde drake vilket ledde till segern.

För T1 var det första gången sedan 2017 laget var i en internationell final, men precis som då slutade det alltså med en förlust. Till hösten får man en ny chans då det är dags för årets största turnering, Worlds. Där kommer säkerligen RNG också att vara, för att försöka säkra sin tredje internationella titel på två år.


Artikelbild: Colin Young-Wolff/Riot Games
Videokälla: Riot Games/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..