×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

League of Legends

T1 till första finalen sedan 2017 — körde över blekt G2

1
Det blir ingen final i årets Mid-Season Invitational för G2 Esports. Det Europeiska laget fick respass i semifinalen mot T1.
Världens genom tiderna främste LoL-spelare Sang-hyeok "Faker" Lee hade inte varit i en internationell final med sitt T1 sedan finalförlusten mot Samsung Galaxy under Worlds 2017. Efter en minst sagt imponerande säsong i den inhemska ligan, LCK, var förväntningarna därför höga på laget inför Mid-Season Invitational.

I lördagens semifinal ställdes de mot G2 Esports och det blev en tung dag för Européerna. Faker och hans T1 tog snabbt kommandot efter en seger i match ett. I den andra matchen låste Faker in sin beryktade LeBlanc och tillsammans med "Keria" ledde han sitt lag till seger.

G2 som såg rejält bleka ut för dagen gjorde ett försök att vända underläget i match tre. Ett aggressivt spelande T1 satte dock snabbt stopp för Européernas drömmar om ännu en MSI-titel och den tredje kartan blev tillslut en överkörning. Finalen spelas imorgon, söndag, klockan 10:00. Där står de regerande mästarna Royal Never Give Up mellan Faker och hans första internationella titel sedan 2017.


Artikelbild: Lee Aiksoon/Riot Games
Videokälla: Riot Games/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..