×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Svenska LEC-stjärnan om missade platsen i All-Pro-laget: "Bryr mig inte ett skit"

1
Emil "Larssen" Larsson fokuserar på slutspelet trots frågetecken kring All-Pro-placeringen.
Efter ännu en grym LEC-säsong har regionens starkaste spelare och lag tävlat i gruppspelen med Rogue som klart starkast i säsongen.

De bästa spelarna från de tävlande lagen röstas in till All-Pro-lag av kommentatorer, coacher, journalister och andra LoL-affiliates. Bland de utmärkta All-Pro-lagens spelare är svenske Rogue-spelaren Emil "Larssen" Larsson som inte håller med sin placering.

Rogue har i säsongen presterat fantastiskt och varit nära obesegrade under säsongens gång i LEC med två Rogue-spelare placerade i första All-Pro-laget, Andrei "Odoamne" Pascu och Geun-seong "Malrang" Kim.

Markos "Comp" Stamkopoulos och Adrian "Trymbi" Trybus fick sina placeringar i andra All-Pro-laget medan mid-lanern Larssen förvånansvärt nog platsade i det tredje och sista All-Pro-laget.

I en intervju med Invenglobal kommenterar svensken sina tankar kring placeringen.

- Först av allt så bryr jag mig inte om LEC All-Pro-lagen. Jag bryr mig inte ett skit om det. Jag tror att om du tittar på regular splits så är jag den näst bäste mid laner-spelaren. Jag har spelat bättre än Marek "Humanoid" Brázda, säger Larssen.

- Det spelar ingen roll hur man presterat för det är i slutspelet det är viktigast. Den vanliga säsongen spelar ingen roll längre. Trofén kommer inte från vanliga säsongen, den kommer från slutspelet, tillägger Larssen.

Säsongens split markerar första gången sedan 2016 där inte en enda G2 Esports-spelare blivit utvald till det första All-Pro-laget enligt Riot. Det är även första gången G2:s mid laner Rasmus "Caps" Winther inte blivit vald till någon av All-Pro-lagen.

Rogue vann sin första slutspelsmatch mot Misfits Gaming och har avancerat till Winners' Finals ikväll klockan 17:00 mot Fnatic.

Artikelbild: Pressbild/Riot Games

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..