×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Korea

Faker fortsätter basha League of Legends solo queue: "Hade inte spelat om jag inte var proffs"

1
Den koreanska legendaren har tröttnat på hur slumpmässiga solo queue-matcher är.
En av League of Legends-scenens största stjärnor är den koreanska spelaren Lee "Faker" Sang-hyeok. Under sin över tio år långa spelarkarriär har 25-åringen bland vunnit Worlds tre gånger och säkrat nio LCK-titlar.

Under den senaste tiden har han dock uttryckt sig mer och mer kritiskt rörande spelet. Under en Twitch-stream tidigare i veckan valde legendaren att klaga på spelets solo queue-läge som han menar är alldeles för slumpmässigt för att vara värt att spela.

— Jag hade inte spelat solo queue om jag inte var proffs. Nio av tio matcher är som ett lotteri. Och när det blir så ser jag inte att det finns någon poäng i att spela.

Det Faker syftar på med slumpmässigt är det höga antalet troll- och smurfkonton som figurerar i spelet. Så sent som i förra veckan stötte stjärnan på en toxisk spelare i solo queue och som visade sig vara en kinesisk LPL-spelare.

Om Faker skulle besluta sig för att sluta spela solo queue finns det en risk att han startar en domino-effekt som kan leda till massavhopp från läget. I skrivande stund har Fakers uttalande fått stor uppmärksamhet och delats friskt på både Reddit och Twitter.

Artikelbild: Pressbild/Riot Games
Videokälla: LCK/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..