×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Fnatic-stjärnan: "G2 är förmodligen det starkaste laget efter oss"

1
Trots gruppspelsresultaten i LEC anser Martin "Wunder" Hansen att G2 är det näst starkaste laget i serien.
Gruppspelen i LEC Spring 2022 är färdigspelade och såg Rogue på förstaplats efter åtta veckors krigande. Fnatic, Misfits Gaming och G2 Esports låg kort efter på placeringarna.

I nuläget är det svårt att peka på något av topplagen som förhandsfavoriter inför slutspelen efter veckornas insatser. Fnatic top laner Martin "Wunder" Hansen delar sina tankar kring sina motståndarlag i en intervju med blix.gg.

Under intervjun pratar Wunder om Fnatics styrkor och svagheter samt lagets största hot i slutspelet. Enligt honom kommer europa-kronan fightas om mellan de två mest mytomspunna lagen.

- Som det ser ut just nu är G2 förmodligen det starkaste laget förutom oss, så om vi inte möter dem tidigt så möter vi dem senare i alla fall, säger Wunder i sin intervju.

Trots den uppfattade hotbilden från G2 pratar stjärnan även om topplaget Rogue och hans tankar kring lagets potential inför slutspelen.

- Jag tycker Rogue är starka. På en slutspelsscen tror jag att Team Vitality och Excel Esports kan vara lite av ett myntkast, men jag skulle säga att Rogue ser ut som det tredje bästa laget. Men det finns en chans att Vitality kan vara bättre än Rogue i slutspel, säger Wunder.

Fans och intressenter får se G2 och Fnatic göra upp i sin första match i slutspelets upper bracket semifinal den 26:e mars med schemalagd starttid klockan 17:00. Vinnarlaget står att möta vinnarna av Misfits vs. Rogue som spelar den 25:e mars klockan 18:00.

Artikelbild: Pressbild/Riot Games
Videokälla: LCK/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..