×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Efter jumboplatsen — svenska stjärnan får lämna Astralis

1
Den svenska support-spelaren får lämna Astralis efter en blytung säsong resultatmässigt.
Hampus "promisq" Abrahamsson är inte längre en del av Astralis League of Legends-lag. Genom ett pressmeddelande meddelar den danska organisationen att både den svenska support-spelaren och lagets finska spelare Matti "WhiteKnight" Sormunen får lämna laget.

Beskedet kommer bara dagar att gruppfasen av vårens LEC-säsong avslutats. Astralis hade en otroligt svag säsong resultatmässigt och lyckades bara vinna tre av 18 spelade matcher. Laget slutade därmed sist i tabellen.

"WhiteKnight och promisq har varit viktiga delar av den första Astralis-uppställningen i League of Legends och vårt lag under de senaste 1,5 åren. Vi tackar dem för deras bidrag och dedikation till Astralis och vårt League of Legends-lag", skriver organisationen.

Svensken själv har valt att gå ut på Twitter för att meddela att han tar en kort paus för att få lite distans till beskedet.

"Jag distanserar mig lite från allt det här tills det lugnat ned sig och är snart tillbaka", skriver han.


28-åringen anslöt till Astralis inför vårsäsongen 2021 och spelade därmed tre LEC-säsonger för laget. Under alla tre säsonger har Astralis kämpat i botten av tabellen och har inte lyckats nå slutspelet någon gång. Tidigare har promisq representerat bland annat Mouz, G2 Esports och H2K.

Artikelbild: Pressbild/Astralis
Videokälla: NorthArena/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..