×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Värvningen av Rekkles sågas — på lista över årets största transferbesvikelser

0
Martin "Rekkles" Larssons flytt till G2 har utnämnts som en av årets största besvikelser.
Sveriges största League of Legends-stjärna Martin "Rekkles" Larsson chockade många när han i slutet av 2020 lämnade Fnatic till förmån för lagets stora rival G2 Esports. Resultatmässigt blev 2021 dock inte någon succé för G2 och under 2022 kommer svensken istället att spela för det franska laget Karmine Corp.

Nu har nyhetssajten Dot Esports utnämnt Rekkles G2-transfer till en av årets största transferbesvikelser. I sajtens motivering står det att läsa att transfern innebar mycket flärd men ingen substans.

Trots att Rekkles själv inte gjorde bort sig i G2-tröjan var det flera av hans lagkamrater som underpresterade under året vilket ledde till att laget missade både årets Mid-Season Invitational och Worlds.

Förutom G2:s värvning av Rekkles listar Dot Esports också TSM:s värvning av Hu "SwordArt" Shuo-Chieh, Team Liquids Barney "Alphari" Morris-värvning och Funplus Phoenix värvning av Jang "Nuguri" Ha-gwon.

Artikelbild: Michal Konkol/Riot Games
Videokälla: G2 Esports

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..