×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Europa

Chocken: Rekkles lämnar Fnatic

2
Efter åtta år och 566 matcher i Fnatic kommer Martin "Rekkles" Larsson för första gången på länge att inte dra på sig den svartorangea tröjan 2021. Under onsdagskvällen meddelade Fnatic att svensken sagt till dem att han bestämt sig för att skriva kontrakt med ett annat lag, som ryktas vara värsta konkurrenten, G2 Esports.
Det är få spelare som är så förknippade med en organisation som Martin "Rekkles" Larsson är med Fnatic. Svensken har hittills spenderat så gott som hela sin proffskarriär i den brittiska organisationen och vunnit otaliga Europeiska titlar. Nu ser det dock ut att vara slut på eran, kanske också för gott. Under natten till tisdag gick nämligen Rekkles kontrakt med Fnatic ut och trots att Fnatic, enligt dem själva, erbjöd honom mer än de någonsin gjort till en spelare så räckte det inte för att behålla 24-åringen.

Beslutet att inte förlänga med Fnatic ska dock inte ha baserats med det ekonomiska i tanken, istället ska det ha varit något annat som lockat. Vilken organisation som svensken kommer att fortsätta sin karriär i är ännu inte offentligt men det har ryktats om värsta konkurrenten, G2 Esports. Skulle Rekkles bli klar för G2 så innebär det att han återförenas med Rasmus "Caps" Winther som han spelade Worldsfinal med så sent som 2018. Frågan de flesta ställer sig då är nog om det finns något lag i Europa som skulle ha ens en liten chans att peta ner G2 från tronen?


Artikelbild: Michal Konkol/Riot Games
2021-12-05 15:44
Det skriks om uppdateringsfrekvens, responstid och färger på en skärm. Men detta säger inte vilken typ av skärm du ska köpa. Ta detta quizet för att veta vilken typ av skärm som passar dig bäst.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..