×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

League of Legends

Officiellt: Rekkles klar för värsta rivalen — återförenas med Caps

1
För två år sedan chockade Caps de flesta när han lämnade Fnatic och Rekkles och skrev kontrakt med värsta rivalen, G2 Esports. Nu går svensken samma väg. Efter att ha tackat nej till ett välkryddat kontraktsförslag av Fnatic är han nu klar för G2 Esports. —Jag lovade att vinna Worlds och jag kommer att göra det, säger Rekkles.
För de som följer den Europeiska League of Legendsscenen är nog Martin "Rekkles" Larsson synonymt med Fnatic. Med undantag för en kortare period i Alliance (som bytte namn till Elements), har svensken tillhört Fnatic under sin LEC-karriär. Även om de flesta nog väntat sig att 24-åringen skulle avsluta sin karriär i Fnatic har han själv pratat om att han gärna skulle prova lyckan i Kinesiska LPL. Nu är det klart att det varken blir Fnatic eller LPL nästa säsong.

Det blir istället Fnatics största konkurrent, G2 Esports, som lyckats lägga beslag på svenskens signatur. G2 som dominerat den Europeiska scenen ända sedan värvningen av Rekkles tidigare lagkamrat Rasmus "Caps" Winther blev tidigare under månaden av med sin frontfigur och numera AD-Carry, Luka "Perkz" Perković. Kroaten ryktas vara klar för Cloud9 dit G2 ska ha sålt honom för inte mindre än 43 miljoner kronor. Anledningen ska ha varit att han tröttnat på rollen som AD-Carry och velat återgå till midlane istället.

I G2 återförenas nu de båda tidigare Fnaticspelarna, Caps och Rekkles. Tillsammans med Martin "Wunder" Hansen, Marcin "Jankos" Jankowski och Mihael "Mikyx" Mehle bilder de en ny upplaga av G2:s superlag och frågan är vilket Europeiskt lag som ska kunna utmana G2 som redan vunnit fyra raka LEC-titlar.


Artikelbild: Riot Games
2021-11-19 15:37
Visst kan svenskar mer än norskar om esport? Vi lät Godsent-proffsen Vanessa "Nessa" Ahlström och Hege "Hedje" Botnen tävla mot varandra i en klassisk frågesport för att få ett definitivt svar.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..