×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Frankrike

Tittarsuccé när Rekkles debuterade — populärare än LCS-finalen

1
Uppvisningsmatchen mellan Karmine Corp och KOI drog storpublik.
Häromdagen debuterade den svenska Leauge of Legends-profilen Martin "Rekkles" Larsson för sitt nya lag Karmine Corp. Debuten genomfördes i en träningsmatch mot det nya spanska laget KOI Squad och intresset för matchen var minst sagt stort.

Trots att det bara rörde sig om en uppvisningsmatch som inte streamades på engelska så noterades det över 477 000 samtidiga tittare på matchen. Enligt analysverktyget Esports Charts är det högre än motsvarande siffra för sommarens LCS-final mellan TSM och Team Liquid.

Resultatmässigt blev det förlust med 1-2 i kartor för Rekkles. Trots förlusten stod svensken för en habil individuell insats och avslutade matchen med sammanlagt 18/13 i K/D.

Under nästa säsong kommer Rekkles och Karmine Corp att spela i den inhemska franska ligan LFL. Ligan är schemalagd att starta den 12 januari.

Artikelbild: Michal Konkol/Riot
Videokälla: Riot/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..