×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Frankrike

TRANSFERCHOCKEN: Rekkles presenterad för franskt topplag

1
Den svenska världsstjärnan Martin "Rekkles" Larsson har presenterats för ett franskt topplag.
Det franska topplaget Karmine Corps har presenterat den svenska stjärnspelaren Martin "Rekkles" Larsson som sin nya spelare. Beskedet kommer en månad efter att G2 Esports transferlistat svensken efter lagets misslyckade resultat under året.


Transfern kommer som en chock för många, då Rekkles spelat hela sin karriär i den europeiska toppligan LEC. Karmine Corps spelar i den franska ligan, LFL, vilket är ett steg bort från de största europeiska lagen.

Artikelbild: Pressbild/Karmine Corps
2021-11-19 15:37
Visst kan svenskar mer än norskar om esport? Vi lät Godsent-proffsen Vanessa "Nessa" Ahlström och Hege "Hedje" Botnen tävla mot varandra i en klassisk frågesport för att få ett definitivt svar.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..