×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

USA

Riot fortsätter kriga mot League of Legends-toxicity — tar bort /all-chatten

1
Speltillverkaren tar bort möjligheten för motståndare att kommunicera med varandra då de behandlar varandra för dåligt.
Under året har speltillverkaren Riot Games vidtagit en hel del åtgärder i syfte att få bort toxiskt beteende från League of Legends-spelare. Bland annat har tillverkaren infört hårdare straff mot personer som är AFK och implementerat ett nytt rapporteringssystem.

I spelets senaste patch kommer ytterligare en stor förändring som syftar till att göra spelet trevligare att spela — nämligen borttagandet av /all-chatten.

I ett uttalande skriver Riot att /all-chatten kan ge upphov till roliga sociala interaktioner men att den just nu används till mestadels negativa meddelanden. Fördelarna med chatten överväger helt enkelt inte nackdelarna.

Team-chatten påverkas inte av ändringarna så lagkamrater kommer fortfarande att kunna kommunicera med varandra som vanligt.

Artikelbild: Yogendra Singh/Unsplash och Pressbild/Riot Games
Videokälla: Riot Games/Twitch
2021-11-19 15:37
Visst kan svenskar mer än norskar om esport? Vi lät Godsent-proffsen Vanessa "Nessa" Ahlström och Hege "Hedje" Botnen tävla mot varandra i en klassisk frågesport för att få ett definitivt svar.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..