×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Riot fortsätter kriga mot League of Legends-toxicity — tar bort /all-chatten

1
Speltillverkaren tar bort möjligheten för motståndare att kommunicera med varandra då de behandlar varandra för dåligt.
Under året har speltillverkaren Riot Games vidtagit en hel del åtgärder i syfte att få bort toxiskt beteende från League of Legends-spelare. Bland annat har tillverkaren infört hårdare straff mot personer som är AFK och implementerat ett nytt rapporteringssystem.

I spelets senaste patch kommer ytterligare en stor förändring som syftar till att göra spelet trevligare att spela — nämligen borttagandet av /all-chatten.

I ett uttalande skriver Riot att /all-chatten kan ge upphov till roliga sociala interaktioner men att den just nu används till mestadels negativa meddelanden. Fördelarna med chatten överväger helt enkelt inte nackdelarna.

Team-chatten påverkas inte av ändringarna så lagkamrater kommer fortfarande att kunna kommunicera med varandra som vanligt.

Artikelbild: Yogendra Singh/Unsplash och Pressbild/Riot Games
Videokälla: Riot Games/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..