×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Island

Fnatics bakslag — tvingas skicka hem storstjärnan från Worlds

1
Elias "Upset" Lipp tvingas lämna världsmästerskapen av personliga skäl.
Ett av Europas största hopp i League of Legends-världsmästerskapen är Fnatic. Inför lagets första match meddelade dock organisationen att man åkt på ett ordentligt bakslag.

Laget tvingas nämligen spela världsmästerskapen utan sin tyske AD Carry Elias "Upset" Lipp. Upset ska ha lämnat Island för att återvända till Tyskland av personliga skäl.


Bakslaget är stort för laget, då Upset tillsammans med Zdravets "Hylissang" Galabov utgör en av världens starkaste bot lanes.

Istället för Upset kommer Fnatic att spela med Louis "Bean" Schmitz i Worlds. Laget spelade sin första match med Bean igår och förlorade då mot koreanska Hanwha Life Esports.

Idag spelar Fnatic sin andra gruppspelsmatch mot kinesiska Royal Never Give Up. Matchen är schemalagd att starta klockan 16:00 och sänds på Riots League of Legends-kanal på Twitch.

Artikelbild: Pressbild/Riot Games
Videokälla: Riot Games/Twitter

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..