×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Ocelote bekräftar — G2 vill göra sig av med Rekkles

1
G2 Esports vd Carlos "ocelote" Rodríguez har bekräftat att organisationen kommer att bygga om hela sitt League of Legends-lag.
Sveriges största League of Legends-stjärna Martin "Rekkles" Larsson kommer troligtvis att lämna G2 Esports inför nästa säsong. Det bekräftar organisationens vd Carlos "ocelote" Rodríguez i en video på Twitter.


I videon bekräftar ocelote att han vill sälja Rekkles och att G2 inte kommer att blockera några bud på spelaren. Vidare hyllas Rekkles av ocelote som säger att Rekkles gjort väldigt bra ifrån sig och att han inte har något ont att säga om spelaren.

G2:s vd nämner att organisationen också vill sälja Rekkles lagkamrater Mihael "Mikyx" Mehle och Martin "Wunder" Hansen och byta ut lagets coacher. Anledningen till förändringarna är att förbättra laget så att G2 kan vara med och slåss om en Worlds-titel under nästa år.

De enda två spelare som får vara kvar i G2 efter den misslyckade säsongen är jungle-spelaren Marcin "Jankos" Jankowski och lagets mid-spelare Rasmus "Caps" Winther.

Artikelbild: Michal Konkol/Riot Games
Videokälla: Pressbild/Riot Games

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..