×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Taiwan

Worlds-vinnaren gripen i knarkrazzia — misstänks smuggla cannabis

1
Den 29-årige före detta Worlds-vinnaren riskerar fängelsestraff om han döms.
Det pensionerade League of Legends-proffset och Worlds 2012-vinnaren Lay "Toyz" Wai Kin har gripits i en knarkrazzia i Taiwan, rapporterar esportsajten Gosu Gamers.

Enligt sajten ska Toyz ha gripits för cannabis-innehav och misstänks även för att ha smugglat stora mängder cannabis. Den taiwanesiska polisen ska vid en husrannsakan ha hittat stora mängder cannabis som Toyz misstänks ha förberett för att sälja online.

Toyz är idag verksam som coach och content creator och har hundratusentals följare och prenumeranter på Youtube, Instagram och Facebook. 29-åringens största bedrift är att ha vunnit Worlds 2012 med sitt lag Taipei Assasins.

Om Toyz döms för brotten han misstänks för riskerar han fängelsestraff.

Artikelbild: Toyz/Instagram
Videokälla: Riot Games/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..