×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Island

Matchfixningsskandal i Worlds — Riot stänger av taiwanesisk stjärna

1
Beyond Gaming-spelaren Chien "Maoan" Mao-An har fått lämna Worlds efter att ha delat med sig av insider-information till utomstående.
En stor matchfixningsskandal har ägt rum under världsmästerskapen i League of Legends. Den taiwanesiska spelaren Chien "Maoan" Mao-An har fått lämna turneringen med omedelbar verkan efter att speltillverkaren Riot Games funnit att han brutit mot matchfixningsregler.

Enligt Riot Games uttalande finns det bevis för att 18-åringen läckt inside-information till en vän i syfte att betta på matchen. Maoan stängdes omedelbart av från turneringen och riskerar att straffas ytterligare framöver.


Maoans lag Beyond Gaming deltog i play in-steget av världsmästerskapen och lyckades inte kvala till huvudturneringen som började igår.

Artikelbild: Pressbild/Riot Games
Videokälla: Riot Games/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..