×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Europa

Efter misslyckade säsongen — G2 uppges vilja göra sig av med Rekkles

1
Den svenska superstjärnan ryktas vara på väg bort från G2 Esports.
Sveriges största League of Legends-stjärna Martin "Rekkles" Larsson är på väg bort från storlaget G2 Esports. Det rapporterar nyhetssajten Dot Esports.

Enligt källor till Dot Esports ska G2 ha informerat spelare och personal som arbetar med organisationens League of Legends-lag att den 25-årige svenska storstjärnan inte kommer att återvända till laget nästa säsong.

Beslutet ska ha fattats som en följd av att laget misslyckades att kvalificera sig för årets största League of Legends-turnering Worlds. Inför årets LEC-säsong tippades laget vara en toppkandidat men resultaten har uteblivit.

Enligt Dot Esports ska den franska organisationen Team Vitality vara en av toppkandidaterna för att köpa svensken, men även organisationer utanför Europa uppges vara intresserade.

Rekkles anslöt till G2 i november förra året från Fnatic i en av de största affärerna någonsin. Rekkles kontrakt med G2 sträcker sig över 2023.

Artikelbild: Michal Konkol/Riot
Videokälla: Riot/Twitch

7 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 7 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..