×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Island

Riot bekräftar: Worlds kommer att hållas på Island

1
Världsmästerskapen i League of Legends kommer att äga rum i Islands huvudstad Reykjavik.
Om knappt en månad är det dags för årets höjdpunkt för alla League of Legends-älskare. Den 5:e oktober kickar nämligen det en månad långa världsmästerskapet i spelet igång.

Som i fallet med många andra stora turneringar har dock den pågående pandemin ställt till bekymmer för turneringsarrangören Riot. Från början var världsmästerskapen tänkta att hållas på plats i Kina, men i veckan har Riot meddelat att man valt att flytta spelen till Islands huvudstad Reykjavik istället.

Anledningen till flytten ska vara att göra det så enkelt som möjligt för deltagare och personal att delta utan att riskera att bidra till smittspridningen av viruset. En tråkig konsekvens av detta är att turneringen inte kommer att spelas inför någon publik.

Riot hade en liknande lösning i maj, då man arrangerade Mid-Season Invitationals i samma arena som man nu kommer att hålla världsmästerskapen i.

Turneringen pågår under knappt en månads tid med start den 5:e oktober och final den 6 november.


Artikelbild: Pressbild/Riot Games
Videokälla: Riot Games/Twitch
2021-12-05 15:44
Det skriks om uppdateringsfrekvens, responstid och färger på en skärm. Men detta säger inte vilken typ av skärm du ska köpa. Ta detta quizet för att veta vilken typ av skärm som passar dig bäst.
2021-11-19 15:37
Visst kan svenskar mer än norskar om esport? Vi lät Godsent-proffsen Vanessa "Nessa" Ahlström och Hege "Hedje" Botnen tävla mot varandra i en klassisk frågesport för att få ett definitivt svar.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..